Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'ı Sinirden Deliye Döndürecek Erşan Kuneri Benzetmesi! İki Komedyen Resmen Kapıştı!

Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'ı Sinirden Deliye Döndürecek Erşan Kuneri Benzetmesi! İki Komedyen Resmen Kapıştı!

Erşan Kuneri yapımı ile çok konuşulan Cem Yılmaz'a Recep İvedik yapımının oyuncusu ve senaristi Şahan Gökbakar'dan öyle bir benzetme geldi ki; ortalık karıştı. Sosyal medyada çok konuşulan o benzetme ortalığı kızıştırdı. İşte detaylar...

Arif V filmindeki Erşan Kuneri karakterini ayrı bir yapım olarak çeken ve yayınlayan Cem Yılmaz'ın dizisi oldukça beğenilmişti. 8 Bölümden oluşan Erşan Kuneri başrol oyuncularıyla da oldukça konuşulmuştu. Erşan Kuneri Netflix'te yayınlanırken Cem Yılmaz'ın uzun süre sonra ortaya koyduğu yapım pek çok kişi tarafından beğenildi.

Başrollerinde Nil Peri Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın rol aldığı Erşan Kuneri Cem Yılmaz'ın da oyunculuk performansı ile birlikte çok beğenilmişti. Farklı senaryosu ve her bölümde apayrı bir konu işlemesiyle farklı bulunan Erşan Kuneri sosyal medyada da çok konuşulmuştu.

Şahan Gökbakar'dan Erşan Kuneri Benzetmesi!

Erşan Kuneri yapımı ile çok konuşulan Cem Yılmaz'a Recep İvedik yapımının oyuncusu ve senaristi Şahan Gökbakar'dan öyle bir benzetme geldi ki; ortalık karıştı. Sosyal medyada çok konuşulan o benzetme ortalığı kızıştırdı.

128951-cover.webp

Recep İvedik yapımı ile adından sık sık söz ettiren Şahan Gökbakar ülkemizde çıkan yangınlarda yapmış olduğu yardım ve canlı yayınlarla da adından çok bahsettirmişti. Recep İvedik serisinin yeni bölümünün çekildiğini duyuran ve önümüzdeki aylarda izleyicisi ile buluşacağını söyleyen Şahan Gökbakar pek çok kişinin de sevinmesini sağlamıştı.

Kupayı Bakın Neye Benzetti!

Messi'nin elinde tuttuğu kupaya Erşan Kuneri benzetmesi yapan Şahan Gökbakar bu benzetmesi ile çok konuşuldu. Twitter hesabını oldukça sık kullanan ve gündemi yakından takip eden ünlü isimler arasında başta gelen Şahan Gökbakar bu esprili paylaşımıyla ufak bir krize yol açtı.

İki ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar arasında soğuk rüzgarlar estirecek o espri Şahan Gökbakar'dan geldi. Şahan Gökbakar Messi'nin kupayı elinde tutarken paylaştığı o fotoğrafı alarak ''Kupayı Erşan Kuneri tasarlamış gibi değil mi?'' şeklinde yaptığı paylaşım özellikle de Twitter'da çok konuşuldu.

Binlerce beğeni ve yorumun geldiği Erşan Kuneri benzetmesi içeren o paylaşım bazı takipçilerini çok güldürürken bazıları içinde bir gönderme olarak algılandı. Komedi alanında iki rakip olan Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımı sonrası ikilinin takipçileri tarafından resmen yarışa tabii tutuldu. Kimileri ''Recep İvedik gibi bir filmi çeken adam Erşan Kuneri'ye laf etmesin'' derken kimileri de ''Adam şaka yapmış ne var bunda?'' dedi.