Roma'da aşkı bulduğu söylenen ünlü Şarkıcı Hadise, eski eşine göndermede bulundu: “Çok yalandın!”

Roma'da aşkı bulduğu söylenen ünlü Şarkıcı Hadise, eski eşine göndermede bulundu: “Çok yalandın!”

Özel hayatı ve sahne şovları ile gündemden düşmeyen ünlü Şarkıcı Hadise, yeni aşk iddiaları ile magazin gündemini salladı. Şarkıcının eski eşine sahneden gönderme yapması da dikkatlerden kaçmadı.

Çok küçük yaşlarda başladığı sahne hayatına etkileyici dans şovları ve iddialı kıyafetleri ile devam eden ünlü şarkıcı Hadise, son günlerin en çok konuşulan ünlülerinden birisi olmaya devam ediyor. Toplumsal olaylara karşı olan duruşu ve özellikle kadınları destekleyen söylemleri ile birçok kişi tarafından sevilen ünlü şarkıcı, özel hayatı ile gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz sene ünlü Oyuncu Kaan Yıldırım ile olan ilişkisini bitiren ve hemen akabinde de medyatik iş insanı Mehmet Dinçerler ile bir ilişkiye başlayan ünlü Popçu Hadise, bir süre sonra nişanlandığını duyurmuş ve nişan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmaktansa sahnesinde bulunan dev ekran aracılığı ile paylaşmayı tercih etmişti. Hadise’nin bu hareketi günlerce magazin basını tarafından konuşulmaya devam ederken ünlü çift 30 Nisan tarihinde Çırağan Sarayı’nda sessiz sedasız bir şekilde nikah masasına oturdu.

Yalnızca ailelerinin katılımları ile gerçekleşen nikah töreni ile magazin gündemini sarsan ancak nikah anlarına dair herhangi bir görüntü paylaşmayan ünlü Şarkıcı Hadise, bir süre sonra eşinin ve ailesinin sahne kısıtlamalarından ötürü problemler yaşamaya başladı ve sonuç olarak eylül ayında tek celsede boşandı. Sansasyonel haberler ile gündeme gelen boşanma sürecinde sessiz kalmayı tercih eden ünlü Şarkıcı Hadise, evli olduğu dönemde daha kapalı giyinmeyi tercih ederken son dönemlerde resmen “özüne döndü” dedirtti. İddialı sahne kıyafetleri ve mükemmel dans şovları ile dikkatleri üzerine çeken Hadise, son konserinde kullandığı cümleler ile eski eşine gönderme yaptığını düşündürttü.

ESKİ EŞE GÖNDERME!

romada-aski-buldugu-soylenen-unlu-sarkici-hadise-eski-esine-gondermede-bulundu-cok-yalandin-2.jpg

Son sahne şovu ile adeta yürekleri hoplatan Hadise, “Sıfır Tolerans” isimli şarkısının “yalandın” kısmını “çok yalandın” olarak değiştirdi. Hadise’nin bu söylemi, eski eşi Mehmet Dinçerler’e gönderme olarak değerlendirildi.

AŞK İDDİASI!

İtalya’nın başkenti Roma’da tatil yapan Hadise’nin boynunda ki kilit sembollü kolye dikkat çekti. Yeni aşkı düşündüren bu kolyeye ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.