Resmen duyuruldu: "Johnny Deep'li Karayip Korsanları geri dönüyor!" Karayip Korsanları 6 ne zaman çıkacak?

Resmen duyuruldu: "Johnny Deep'li Karayip Korsanları geri dönüyor!" Karayip Korsanları 6 ne zaman çıkacak?

Bir süre önce gündemden düşmeyen Johnny Deep ve Amber Heard davasında Deep, Karayip Korsanları serisine devam etmeyeceğini açıklamıştı. Bugün gelen bir haber ile Karayip Korsanları'nın yeniden çekimlerine başlanacağı duyuruldu.

Bir süre önce gündemde olan Johnny Deep ve Amber Heard davası sonuçlandı. Depp tarafından Amber Heard'a açıklan "Karalama davasında" kazanan taraf Johnny Depp oldu. Daha sırasında yaşananlar kamera kaydına alınarak, medya aracılığı ile servis edilirken, o anların görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu. Dava sırasında paylaşılan görüntülerin birinde Johnny Depp'e sorulan Karayip Korsanları sorusuna Deep'in olumsuz yanıt vererek bir daha devam etmeyeceğini açıklaması oldu. Bu açıklamalarının ardından sosyal medyada pek çok Karayip Korsanları hayranları bu durum ile ilgili üzüntüsünü paylaşarak, yeniden dönmesini istediklerini dile getirdiler.

KARAYİP KORSANLARI 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Durum bu şekilde ilerlerken, bir yandan da Karayip Korsanları 6'nın çekimlerinin yapılacağı bilinenler arasındaydı. Johnny Deep ile bütünleşen filmde kimlerin rol alacağı ve Depp yerine kimin geçeceği merak konusu haline geldi. Uzun bir aradan sonra Depp'in yerine birinin geçmesi beğenilip beğenilmeyeceği bilinmezken, bunun yanı sıra da Depp'in kararında değişiklik olup olmayacağı da merak edilenler arasına girdi.

Bugün film ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Johhny Depp'in Paris havalimanında görüntülenmesinin hemen ardından Karayip Korsanları serisinin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer'den açıklama geldi. Gelen bu açıklama sayesinde ise pek çok hayran konu ile ilgili umutlanmaya başladı. Çekimlerinin ise henüz ne zaman yapılacağı bilinmiyor?

KAPTAN JACK SPARROW GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Kaptan Jack Sparrow'u canlandıran Johnny Depp'in geri dönüp dönmeyeceği konusunda açıklama yapan yapımcı "Gelecek henüz belli değil" açıklamasını yaptı. Hayranları yapılan bu açıklamanın ardından "Johnny Deep'li Karayip Korsanları geri dönüyor!" söylemlerine çoktan başladı. Bu açıklama her ne kadar sevenlerini umutlandırmış olsa da bunun yanı sıra yapımcı Jerry Bruckheimer'in "Dönmesi pek mümkün değil" sözleri de Depp'in yeniden rolüne dönmesi konusunda umutları yıkmasına neden oldu.

Film hakkında merak edilenler git gide büyümeye devam ederken yapımcı Jerry Bruckheimer filmin senaryosunun gelişim aşamasında olduğunu ifade etti. Bu açıklamaların yanı sıra ise kadrosu için çalışmalara devam edildiğini, yeni isimler ile görüşüldüğü de eklendi.

Her ne kadar yeni isimler aranmaya devam edilse de hayranları buna izin vermedi. Johnny Depp'in rolüne yeniden dönmesi için imza kampanyalarına başladı.