Pepsi duyurdu: Pepsi'nin yeni reklam yüzü Uraz Kaygılaroğlu!

Pepsi duyurdu: Pepsi'nin yeni reklam yüzü Uraz Kaygılaroğlu!

Son dönemin en başarılı erkek oyuncularından biri olan Uraz Kaygılaroğlu Pepsi'nin yeni yüzü oldu! Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Son dönemin ismi parlayan oyuncularından biri olan Uraz Kaygılaroğlu, Pepsi'nin yeni yüzü oldu. Uzun süredir ekranlarda dizi ve filmlerde oynayan yakışıklı oyuncu, kariyerinin zirvelerini yaşıyor. Son olrak Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri isimli Netflix dizisinde de yer alması, pek çok izleyici tarafından ünlü oyuncunun daha da beğenilmesini sağladı. Şimdi de Pepsi ile anlaşma sağlayan Uraz Kaygılaroğlu, hayranlarını mutlu etti. Pepsi tarafından konu ile ilgili açıklama da yapıldı. İşte detaylar...

PEPSİ'NİN YENİ YÜZÜ URAZ!

Önümüzdeki süreçte çekilecek olan reklam filmleri için kamera karşısına geçecek olan Uraz Kaygılaroğlu'nun Pepsi'nin tüm çalışmalarında yer alacağı öğrenildi. Konu ile ilgili hem Pepsi hem de Uraz Kaygılaroğlu mutluluklarını dile getirdi. Pepsi Türkiye İçecek Kategorisi Kıdemli Pazarlama Direktörü Aslı Öder konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; “2022 yılında da Türkiye’nin en beğenilen sanatçılarından olan ve son dönemde başarılı oyunculuğu ile kendinden söz ettiren sevgili Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşmanın heyecanını yaşıyoruz”

Uraz Kaygılaroğlu da tıpkı Aslı Önder gibi mutluluğunu şu sözler ile getirdi; “Pepsi, dünyanın en tanınmış yıldızlarının rol aldığı uluslararası reklam kampanyaları ve reklam müzikleri ile dünyadaki gençlerin favori içeceği ve yakından takip ettiği bir marka. Pepsi’nin tadını çok seven biri olarak teklif bana geldiğinde çok mutlu oldum. Çok keyifli bir çekim süreci bizi bekliyor."

Bu açıklamaların ardından özellikle Uraz Kaygılaroğlu'nun hayranları yakında çekimlerine başlanacak olan Pepsi reklamlarını iple çekmeye başladı. Peki son dönemin parlayan isimlerinden biri olan Uraz Kaygılaroğlu kimdir. İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun hayatı...

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

30 Haziran 1987 yılında İstanbul'da doğan Uraz Kaygılaroğlu, eskiden bu yana ekranlarda görülmeye alışılan bir isim olmuştur. Pis Yedili adlı dizisinde canlandırdığı Can karakteri ile daha o zamanlardan izleyicinin beğenisini toplayan Uraz, dizinin ardından zaman geçtikçe verdiği kilolar ve değişen imajı ile de genç kızların sevgilisi olmayı başarmıştır. İzleyiciler tarafından canlandırdığı rollerin hakkını verdiği düşünülen başarılı oyuncu özellikle son dönemin aranan ismi haline gelmiştir. Son olarak "Üç Kuruş" adlı TV dizisi ile Netflix yapımı "Erşan Kuneri" dizinde rol almıştır.