Önce jartiyerli pozunu paylaştı, sonra iddiaları doğruladı! Merve Boluğur 44 günlük evliliğini sonlandırdı!

Önce jartiyerli pozunu paylaştı, sonra iddiaları doğruladı! Merve Boluğur 44 günlük evliliğini sonlandırdı!

Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, ekim ayında büyük bir aşk ile evlendiği DJ Mert Aydın’dan boşanacağını doğruladı. Boluğur’un açıklama öncesi verdiği pozlar çok konuşuldu.

Seneler önce usta oyuncu Nergis Kumbasar ile birlikte rol aldığı “Acemi Cadı” isimli fantastik dizi ile adını duyuran Merve Boluğur, şu sıralar gündemden düşmeyen ünlü isimlerden birisi olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Bir süredir ekranlarda boy göstermeyen hatta kariyer planlamasında değişikliğe giden ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra çalkantılı aşk hayatı ile de adından söz ettiriyor.

Bir süre önce oyunculuğu bıraktığını ve bundan sonra kariyerine şarkıcı olarak devam edeceğini açıklayan hemen akabinde de ilk şarkısını çıkaran Merve Boluğur, sosyal medya hesaplarından yaptığı kafa karıştırıcı paylaşımlar ile eski eşi Şarkıcı Murat Dalkılıç’ı unutamadığını düşündürdü. Dalkılıç ile kısa bir süre evli kaldıktan sonra boşanan ve sonrasında da kimse ile görüntülenmeyen Boluğur, aşk acısı çektiğine ve bundan ötürü psikolojisinin bozulduğuna dair ortaya atılan iddialara geçtiğimiz aylardan DJ Mert Aydın ile başladığı yeni ilişkisi ile son noktayı koydu.

Herkesi şaşırtan sevgililik açıklamasının ardından DJ Mert Aydın ile olan fotoğraflarını “kocam” notu ile paylaşan Merve Boluğur, eylül ayında sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Çok geçmeden düğün hazırlıklarına başlayan Boluğur, 2 Ekim’de Mert Aydın ile hayatını birleştirdi. Kayınvalidesi ile olan ilişkisini ve eşini ne kadar sevdiğini her fırsatta Instagram paylaşımları aracılığı ile belli eden Boluğur, geçtiğimiz günlerde yüzüğünü çıkararak herkesi şaşırttı.

Bir süredir yüzüksüz paylaşımlarda bulunan son olarak da ailece çıktıkları yemekte çekilen fotoğrafı, eşi Mert Aydın’ı keserek paylaşarak dikkatleri üzerine çeken Boluğur, ayrılık iddialarını doğruladı.

ÖNCE JARTİYERLİ POZ!

once-jartiyerli-pozunu-paylasti-sonra-iddialari-dogruladi-merve-bolugur-44-gunluk-evliligin-2.jpg

Dün akşam Instagram hesabından arka arkaya paylaşımlar yapan Merve Boluğur, jartiyerli pozu ile adeta yürekleri hoplattı. Boluğur’un seksi pozu, sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

SONRA AYRILIĞI DOĞRULADI!

Jartiyerli pozunun hemen ardından yeni bir paylaşım yapan Merve Boluğur, ayrılık iddialarını doğruladı. “Olmadı, hayat bu” ifadelerini kullanan Boluğur “Mert’e de mutluluklar, güzel günler için teşekkürler” yazarak paylaşımını sonlandırdı.