Neler Oluyor Hayat sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın paylaşımı herkesi endişelendirdi! Nur Tuğba Namlı'ya ne oldu?

Neler Oluyor Hayat sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın paylaşımı herkesi endişelendirdi! Nur Tuğba Namlı'ya ne oldu?

Kanal D sabah kuşağı programı Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın sağlık problemi tüm sevenlerini üzdü. Hamile olduğunu yıllardır mesai arkadaşı Hakan Ural duyurmuştu. Şimdi neler oldu? Haberin bütün detaylarıyla gursesgazetesi.com'da...

Kanal D sabah kuşağı programı Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın sağlık problemi tüm sevenlerini üzdü. Hamile olduğunu yıllardır mesai arkadaşı Hakan Ural duyurmuştu. Nur Tuğba Namlı'ya neler oldu, bir anda neden programa çıkmadı ve arkadaşları endişe veren mesajlar yayınlamaya başladı.

Sevenleri tarafından programa çıkmadığı için endişelere maruz olan Nur Tuğba Namlı sosyal medya hesabından hayranlarını rahatlatacak mesaj yayınladı. Hamile olduğunu geçtiğimiz günlerde yıllardır aynı programlarda yer aldığı mesai arkadaşı Hakan Ural duyurmuştu. Şimdi ise neler oldu, sağlık durumunda ne değişti. Arkadaşı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide Covid-19'a yakalandığını belirten paylaşımda, hayranlarını üzen olayın hamile olduğu ve Covid-19'a yakalanmasına ilişkin tedirgin edici mesajlar gelmesi üzerine Namlı hayranlarına mesaj dileği iletti. Nur Tuğba Namlı sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide, Herkese merhaba, bu fotoğraf bugünden yayından... Bilerek bu resmi seçtim. Çünkü iyi olduğumu sizinle paylaşmak istedim... Bugün belimin ağrısı nedeniyle tedbiren yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıktı. Çok hafif septomlarla geçiriyorum, sağlık durumum gayet iyi merak etmeyin. Hamilelikle birlikte bağışıklık sistemim olduğundan daha çabuk etkilendi sanırım. Hem ben hem bebeğim gayet iyiyiz. En kısa zamanda beraberiz. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Nur Tuğba Namlı'nın arkadaşlarından geçmiş olsun dilekleri geldi. Hakan Ural, Sevgili mesai arkadaşım maalesef covid pozitif acil şifalar diliyorum. Kısa sürede negatif olup aramıza dönecek.

Nur Tuğba Namlı'nın Covid testini pozitif çıkması sebebiyle Kanal D'de yapmıl oldukları programda kısa süreliğine yerine geçecek olan yakın arkadaşının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Fulya Soybaş, Canım arkadaşım covid-19'a yakalandı. Ama çok şükür ki keyfi yerinde... Birazcık dinlenmesi şart. Çok seviyorum seni güzel kadın. Acil şifalar diliyorum. Bugünlük eğer yapabilirsem tabii yerini doldurmaya çalışacağım. Kanal D'deyiz.