Mustafa Sandal Melis Sütşurup ile evlendi! Melis Sütşurup kimdir, boyu, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Mustafa Sandal Melis Sütşurup ile evlendi! Melis Sütşurup kimdir, boyu, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal sevgilisi Melis Sütşurup ile Roma'da evlendi. Nikah masasına oturan çiftin paylaşımları ilgi çekti. Düğünsüz yalnızca nikah kıyan çift ile ilgili pek çok soru ise araştırılıyor. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Sevilen ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup ile İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturdu. Aile arasında sade bir tören ile kıyılan nikahın paylaşımları ise oldukça dikkat çekti. Pek çok vatandaş ise gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında Mustafa Sandal'ın yeni eşi Melis Sütsurup'un kim olduğunu araştırdı. Peki; Melis Sütşurup kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm? Bütün bu soruların cevabı ve daha fazlası haberin devamında Gürses Gazetesi'nde...

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup Evlendi

Mustafa Sandal sevgili Melis Sütşurup ile dünya evine girdi. İtalya'nın başkenti Roma'da sade bir nikah töreni yapan çiftin paylaşımları ise pek çok vatandaş tarafından beğenildi. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın yeni eşi Melis Sütşurup ise merak konusu oldu. Peki; Melis Sütşurup kimdir?

whatsapp-image-2022-06-03-at-20-21-39.jpeg

Melis Sütşurup Kimdir?

1989 yılında dünyaya gelen Melis Sütşurup moda sektöründe çalışıyor. Bir butik sahibi olan Sütşurup hakkında çok az bilgi biliniyor. Sütşurup 3 yıldır Mustafa Sandal ile birlikte yaşıyor ve geçmiş dönemde yaptığı evliliğinden bir de oğlu bulunuyor. Ancak Mustafa Sandal ile bugün itibariyle dünya evine giren Melis Sütşurup'un özel hayatı ve hakkındaki detaylı bilgiler de vatandaşlar için merak konusu oldu. Özellikle Mustafa Sandal ile evlenen güzel kadın Melis Sütşurup'un kaç yaşında olduğu, boyu, gibi detaylar son dakikalarda arama motorlarında sıkça aratılıyor.

whatsapp-image-2022-06-03-at-20-21-46.jpeg

MELİS SÜTŞURUP KAÇ YAŞINDA?

Mustafa Sandal ile bugün Roma'da dünya evine giren Melis Sütşurup 1989 yılında doğdu. Cemiyetin Mustafa Sandal'ın yeni eşi olarak tanıdığı Melis Sütşurup 33 yaşında.

whatsapp-image-2022-06-03-at-20-21-42.jpeg

MELİS SÜTŞURUP BOYU KAÇ CM?

Cemiyete yeni katılan Melis Sütşurup'un boyu ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. ancak Sütşurup'un boyunun 170 cm civarında olduğu tahmin ediliyor.

whatsapp-image-2022-06-03-at-20-21-45.jpeg

MELİS SÜTŞURUP INSTAGRAM KULLANICI ADI NE?

Sandal ile evlenen ve bir çocuk sahibi olan Sütşurup sosyal medya platformu Instagram'da @melisutsurup kullanıcı adı ile bulunabiliyor. 26 bin kişi tarafından takip edilen güzel kadın Melis Sütşurup Instagram hesabında genellikle Mustafa Sandal ile olan fotoğraflarını ve oğlunu paylaşıyor. Sütşurup'un takipçileri bugün itibarıyla hızla artmaya başladı.

whatsapp-image-2022-06-03-at-20-21-41.jpeg