Müge Anlı'ya Acun Ilıcalı'dan Geri Çevrilmeyecek Teklif Geldi! Müge Anlı ATV'den İstifa mı Etti?

Müge Anlı'ya Acun Ilıcalı'dan Geri Çevrilmeyecek Teklif Geldi! Müge Anlı ATV'den İstifa mı Etti?

ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı gündemde bomba etkisi yaratan iddiaların gölgesinde kaldı. Müge Anlı Acun Ilıcalı arasında anlaşma mı yapıldı? Müge Anlı hangi kanalda çıkacak? İşte detaylar...

Gazeteci, araştırmacı kimliğine sahip olan ATV ekranlarının en sevilen isimleri arasında yer alan başarılı sunucu Müge Anlı gündeme bomba gibi düşen bir iddia ile gündemde yerini aldı. Başarılı sunucunun Acun Ilıcalı ile anlaşma yaptığı ve tıpkı Zuhal Topal gibi TV8 ekranlarında yer alacağı iddiaları gündemde sarsıcı bir etki yarattı. Müge Anlı hangi kanalda sunuculuk yapacak? Müge Anlı TV8 de mi çıkacak?

ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı gündemde bomba etkisi yaratan iddiaların gölgesinde kaldı. Müge Anlı Acun Ilıcalı arasında anlaşma mı yapıldı? Müge Anlı hangi kanalda çıkacak?

Müge Anlı İstifa mı Etti?

13 seneden bu yana ATV ekranların Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstlenen başarılı gazeteci ve araştırmacı Müge Anlı gündemde bomba etkisi yarattı. Uzun yıllardan bu yana sunuculuk yaptığı ATV kanalından istifa ettiğine dair ortaya atılan iddialara Müge Anlı neler söyledi?

TV sektörüne oldukça uzun zaman önce giriş yapan ve sunuculuk anlamında güzel işlere imza atan Müge Anlı sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında başarılarına devam ediyor.

Müge Anlı TV8'e mi Geçti?

muge-anli-istifa-etti.jpg

Binlerce ailenin kavuşmasını, cinayet masalarının çözülmesini ve kayıpların bulunarak sevdiklerine kavuşturulmasını sağlayan Müge Anlı bu defa gündeme 14 yıldır yer aldığı ATV kanalından istifa ettiği dedikoduları ile geldi. Tıpkı Zuhal Topal'ın bu sene Acun Ilıcalı ile anlaşma yaparak TV8 kanalına geçmesi gibi Müge Anlı'nın da Acun Ilıcalı ile anlaşma yaptığı iddiaları gündemde büyük etki yarattı.

Başarılı sunucu Müge Anlı'nın daha önce de Acun Ilıcalı ile anlaşma yaptığı iddiaları ortaya atılmış fakat daha sonra bunun asılsız dedikodudan ibaret olduğu ortaya çıkmıştı. Bu defa Acun Ilıcalı ile anlaşma yapmak üzere olduğu ve gelecek sezon TV8 ekranlarına geçeceği konuşulan Müge Anlı bu iddialar karşısında neler söyledi?

Acun Ilıcalı ile yaptığı anlaşma sonucu oldukça yüksek rakamlarda gelecek sezon başı TV8 ekranlarında olmayı kabul ettiği iddiaları ortaya atılan Müge Anlı henüz bu iddialar hakkında bir açıklama yapmasa da sevenleri ve izleyicileri bu iddia hakkında fikir ayrılığı yaşadı.