Müge Anlı Yeniden mi Evleniyor? Müge Anlı Evli mi? Müge Anlı Eşi Kim? Müge Anlı Ne Zaman Evlendi?

Müge Anlı Yeniden mi Evleniyor? Müge Anlı Evli mi? Müge Anlı Eşi Kim? Müge Anlı Ne Zaman Evlendi?

ATV ekranlarının en sevilen isimleri arasında yer alan Müge Anlı'nın aşk hayatı pek çok kişi tarafından oldukça merak edildi. Peki Müge Anlı Evli mi? Müge Anlı Eşi Kim? Müge Anlı Ne Zaman Evlendi? İşte detaylar...

Uzun yıllardan bu yana ekranlarda yer alan ve ATV ekranlarının tartışmasız en çok izlenen isimlerinden birisi olan Müge Anlı programa tüm hızıyla devam ederken gündemde bomba etkisi yaratan bir konu ile çok konuşuldu. Müge Anlı'nın bugüne dek hiç konuşulmayan aşk hayatı yeniden gündeme geldi.

ATV ekranlarının en sevilen isimleri arasında yer alan Müge Anlı'nın aşk hayatı pek çok kişi tarafından oldukça merak edildi. Peki Müge Anlı Evli mi? Müge Anlı Eşi Kim? Müge Anlı Ne Zaman Evlendi?

Müge Anlı'nın Sevgilisi Var mı?

Sevenleri kavuşturan, kayıpları bulan, cinayet masalarında yer alan ve sır perdelerini aralayan Müge Anlı milyonlarca aileyi mutlu etmeye ve pek çok olayın çözülmesini sağlamaya devam ederken hakkında çıkan aşk soruları pek çok sevenini oldukça meraklandırdı. Bugüne dek magazin gündeminde her zaman yaptığı iyilikler ve söylediği sözlerle gündeme gelen Müge Anlı şimdi de aşk hayatıyla gündeme geldi. Peki Müge Anlı'nın sevgilisi var mı?

Şu anda bir sevgilisi olduğu bilinmeyen ve son olarak Sinan Akçıl ile yemek yerken görülen Müge Anlı en son o dönem aşk dedikodularına karışmıştı. Sinan Akçıl ise Müge Anlı'nın büyük bir hayranı olduğunu dile getirmiş ve ikiliden bu aşk haberlerine karşı bir yanıt gelmemişti.

Müge Anlı Eski Eşi Kim?

muge-anli-kizi.jpg

1993 Yılında ilk ve son evliliğini Burhan Akdağ ile yapan Müge Anlı sonrasında boşanmış ve kızı ile hayatında devam etmişti. Burhan Akdağ ile tartışmalı bir ilişkisi olan ve haklarında pek çok iddia ortaya atılan Müge Anlı sonrasında evlilik yapmadı.

Tıpkı kendisi gibi gazeteci olan Burhan Akdağ ile evlilik yapan Müge Anlı 15 yıl süren ve 2008'de biten bir kararla sonuçlandı. 15 yıllık evliliğini 2008 yılında noktalayan Müge Anlı daha sonrasında bir daha evlenmedi. Müge Anlı'nın 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile yaptığı 15 senelik evliliğinden ise Lidya isimli bir kızı var. 2002 yılında dünyaya gelen Lidya Mğge Anlı'nın tek çocuğu.