Müge Anlı ve Esra Erol Yarışı Öyle Bir Şeye Neden Oldu ki; Tek Bir Kanalda Olacaklar! Kanal İkisini de Gözden Çıkaramadı!

Müge Anlı ve Esra Erol Yarışı Öyle Bir Şeye Neden Oldu ki; Tek Bir Kanalda Olacaklar! Kanal İkisini de Gözden Çıkaramadı!

Gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenen Müge Anlı ve Esra Erol ikilisi hakkında alındığı iddia edilen o karar gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

ATV ekranlarının en çok sevilen isimleri arasında yer alan Müge Anlı ve Esra Erol'un hakkında çıkan o iddialar gündeme bomba gibi düştü. İkilinin en güçlü rakip olarak görülmesi ve izleyicinin iki sunucu ve program arasında seçim yapamamasının ardında alınan karar yüreklere indirdi.

10 Seneyi aşkın süredir ATV ekranlarında gündüz kuşağı programının vazgeçilmezi olan Müge Anlı ve daha önce evlilik programı sunuculuğunun ardından şimdilerde Müge Anlı ile benzer formatta program sunuculuğu yapan Esra Erol hakkında önümüzdeki sezon için ortaya atılan iddialar çok konuşuldu.

İki Güç Birleşiyor! Müge Anlı Esra Erol Aynı Programda mı Olacak?

Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında tartışmasız Esra Erol ve Müge Anlı yer alıyor. Suçluların yakalanmasına öncülük eden, gizli olayları aralayan, özleyenlerin hasretini dindiren ve pek çok cinayeti aydınlatan Esra Erol ve Müge Anlı rekabete devam ediyor.

muge-anli-esra-erol.jpeg

ATV kanalında iki farklı program sunan sunucular Müge Anlı ve Esra Erol hakkında ortaya atılan iddialar gündemde konuşulmaya devam ederken gelecek sezon için alınan karar ağızları açık bıraktı. Daha önce ATV kanalı dışında Acun Ilıcalı ile anlaşma yaptığı ve dijital platform olan Exxen'de kariyerine devam edeceği konuşulan Müge Anlı hakkında farklı iddialar ortaya çıktı.

İki Güç Birleşiyor!

Müge Anlı ve Esra Erol'un reytinglerde başa baş gittiği ve iki sunucunun da oldukça başarılı olduğu inkar edilemez. Gündüz kuşağı programları arasında genç-yaşlı fark etmeksizin her yaştan kişinin izlediği Müge Anlı ve Esra Erol'un önümüzdeki kış için aynı kanalda aynı programı birlikte sunacakları konuşuldu.

İkili hakkında güç birliği iddialarının çıkmasının ardından henüz bir açıklama gelmese de pek çok izleyici ''bence de daha iyi olur. ikisini ayrı ayrı takip etmek daha yorucu'' yorumunda bulundu. Şimdilerde Müge Anlı'dan Esra Erol'dan ve kanaldan herhangi bir açıklama gelmezken gelecek sezon hakkında ortaya atılan iddiaların perde arkası oldukça merak ediliyor.