Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evlenecek? Düğün tarihi belli oldu mu?

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evlenecek? Düğün tarihi belli oldu mu?

Bu sabah, programında canlı yayında evleneceğini Türkiye'ye duyuran Müge Anlı, gündemin merkezine oturdu. Ünlü gazeteci ve televizyoncunun ne zaman evleneceği, düğün tarihi ve müstakbel eşi ise merak konusu oldu. Peki; Müge Anlı ne zaman evlenecek?

ATV ekranlarının vazgeçilmez sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu, araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bu sabah canlı yayında evleneceğini duyurdu. Müge Anlı'nın evlilik haberi bir anda gündemin merkezine oturdu. Hayranlarını sevindiren haberi canlı yayında duyuran Müge Anlı, sevgilisinin yani müstakbel eş adayının ismini de açıkladı. Şinasi Yüzbaşıoğlu isimli İstanbul Emniyet Müdürü ile evlenecek olan Müge Anlı'nın açıklamalarından sonra Müge Anlı'nın sevenleri; düğün tarihini, Müge Anlı'ın ne zaman eleneceğini ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun kim olduğunu gerek arama motorlarında, gerekse sosyal medya platformlarında aratmaya başladı. Ekranların sevilen isminin evlilik kararına ilişkin güncel bilgiler ve detaylar haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Müge Anlı Evleniyor!

Bu sabah izleyiciyle ATV ekranlarında kendi programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile buluşan ekranların sevilen sunucusu ve araştırmacı gazeteci Müge Anlı evleneceğini duyurdu. Herkesin evlendiğini ve abartılacak bir şey olmadığını belirten Müge Anlı'nın evlilik duyurusu şu şekilde; ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.''

Müge Anlı'nın Sevgilisi Kim? Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan ismin Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğu Müge Anlı tarafından canlı yayında dile getirildi. Müge Anlı, canlı yayında yaptığı evlilik duyurusu ile sevgilisinin adını duyurdu. Müge Anlı'nın "Çok da saygı değer bir mesleği var" sözleri ile tanıttığı evleneceği isim olan Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun İstanbul Emniyet Müdürü olduğu biliniyor.

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu Ne Zaman Evleniyor? Müge Anlı Düğün Tarihi Belli Oldu Mu?

Sabah saatlerinde kendi programı aracılığıyla evleneceğini duyuran ünlü isim Müge Anlı'nın ne zaman evleneceği ve düğün tarihi vatandaşlar için merak konusu oldu. Müge Anlı'yı sevenler ve takipçileri gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında çiftin ne zaman evleneceğini araştırmaya başladı. Son saatlerin en çok araştırılan konularından olan Müge Anlı'nın düğün tarihi ise belli oldu.

Çiftin 25 Haziran Cumartesi günü evleneceği öğrenildi.