Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt Yeni Sevgilisiyle Dudak Dudağa Görüntülendi! Ebrar Karakurt'un Yeni Oyuncu Sevgilisi Gündem Oldu

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt Yeni Sevgilisiyle Dudak Dudağa Görüntülendi! Ebrar Karakurt'un Yeni Oyuncu Sevgilisi Gündem Oldu

Hem voleyboldaki başarısı hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Ebrar Karakurt yeni sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi. Ebrar Karakurt'un yeni oyuncu sevgilisi görenlerin ağzını açık bıraktı. İşte detaylar...

Özel hayatıyla ve voleyboldaki başarısıyla gündeme sık sık gelen Ebrar Karakurt tartışmasız son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Eski sevgilisi imge ile olan atışmaları göndermeleri ve bir zamanlar ilişkisiyle gündeme gelen Ebrar Karakurt yeni bir aşka yelken açtı. Oyuncu sevgilisi ile dudak dudağa görüntülendi. İşte o görüntüler...

Hem voleyboldaki başarısı hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Ebrar Karakurt yeni sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi. Ebrar Karakurt'un yeni oyuncu sevgilisi görenlerin ağzını açık bıraktı.

Ebrar Karakurt İmge'yi Çabuk Unuttu!

Mayıs 2021'de Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olan Ebrar Karakurt voleyboldaki başarısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Transfer olduğu Igor Gorgonzola Novara takımı ile 2 senelik sözleşme imzalamış olan Ebrar Karakurt yeni sevgilisi ile gündeme bomba gibi düştü.

Uzun süredir İmge adındaki sevgilisi ile sosyal medyada çok konuşulan bir tarafın desteğini ve bir diğer tarafında eleştiri yağmurlarına tutulan Ebrar Karakurt İmge ile güzel giden ilişkisine nokta koymuş ve ilişkileri ayrılık ile noktalanmıştı. Ebrar Karakurt eski sevgilisi İmge'yi çabuk unuttu. Yeni sevgilisi gündeme bomba gibi düştü.

Ebrar Karakurt Yeni Sevgilisi

Sosyal medyayı başarılı bir şekilde kullanan Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt yeni aşka yelken açtı. Eski sevgilisi İmge'yi çabuk unutan Ebrar Karakurt'un yeni ilişkisi gündeme bomba gibi düştü. Yeni sevgilisi oyuncu olan Ebrar Karakurt'un öpüşürken çekilen görüntüleri ise çok konuşuldu.

Ebrar Karakurt'un sevgilisi olarak tanınan İmge Ebrar Karakurt'la olan ayrılığı sonrası TikTok fenomeni Devin ile yeni bir ilişkiye başlamış ve sosyal medya üzerinden yapılan atışma, göndermeler de bu şekilde başlamıştı. İmge'nın Devin ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından Ebrar Karakurt'ta aşkı oyuncu İrem Tuncer'de buldu.

Ebrar Karakurt Yeni Sevgilisi Kimdir?

Baraj dizisinde canlandırdığı Fulya karakteri ile tanınan İrem Tuncer ile Ebrar Karakurt'un öpüşürken çekilen görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Oyuncu İrem Tuncer Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt ile paylaştığğı fotoğrafına ''aşık oluyorum'' notunu düştü.