Merve Boluğur ''Doğurdum'' Dedi! Çocukla Benzerliği Olay Oldu! ''Meğer Hamileymiş''...

Merve Boluğur ''Doğurdum'' Dedi! Çocukla Benzerliği Olay Oldu! ''Meğer Hamileymiş''...

Son zamanların paylaşımlarıyla en çok dikkat çeken isimleri arasında yer alan Merve Boluğur paylaşımı ile milyonların ağzını açık bıraktı! ''Doğurdum'' dedi. Çocuğu görenler inanamadı!

Magazin gündeminde adından sık sık bahsedilen Merve Boluğur birbirinden değişik pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak karlı havada yaptığı paylaşımla büyük ilgi gören ve sosyal medyada çok konuşulan Merve Boluğur şimdi de ''doğurdum'' şeklinde paylaşım yaptı.

Kucağına kendisine oldukça benzeyen bebeği alarak ''doğurdum'2 şeklinde paylaşım yapan Merve Boluğur gündem oldu. Uzun süredir aşk hayatı yolunda gitmeyen Merve Boluğur sık sık sosyal medyada en çok konuşulanlarda yer alan isimler arasında.

TV hayatından uzakta sessiz sakin bir hayat geçiren ve sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Merve Boluğur paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Murat Dalkılıç ile yaşadığı ayrılık sonrası aşk konusunda başarısız bir gidişat sergileyen Merve Boluğur yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Merve Boluğur'un Çocuğu mu Var?

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden inmek bilmeyen Merve Boluğur yine çok ses getirecek bir paylaşımda bulundu. Merve Boluğur'un o paylaşımı oldukça merak edilirken akıllarda ''çocuğu mu var?'' sorusu belirdi.

Küçük Sırlar dizisi ile oyunculuk kariyerinde büyük bir adım atan ve oldukça uzun bir süreden bu yana oyunculuk kariyerine devam etmeyen, herhangi bir projede ya da dizide yer almayan Merve Boluğur son olarak Youtube hesabı açmış ve takipçileriyle paylaşımda bulunmuştu.

Youtube'a giriş yapan ve videolarını düzenli bir şekilde takipçileri ile paylaşan Merve Boluğur'un taktikleri de o dönem çok konuşulmuştu. Sonrasında şarkıcılık hayatına giriş yapacağını ve bir şarkı çıkaracağını duyuran Merve Boluğur yine oldukça şaşırtan bir hamle yapmıştı

Merve Boluğur Çocuk Sahibi Olmak İstiyor!

Son olarak arkadaşının bebeği ile paylaşım yapan ve ''çocuk doğurdum, kumralım' şeklinde paylaşım yapan Merve Boluğur tatlı bebeğin yanında ne kadar çok çocuk sahibi olmak istediğinden de bahsetmeden duramadı. O paylaşımları ile çok ses getiren Merve Boluğur'un çocuk sahibi olmak istemesi gündem oldu.

screenshot-7.png

Aşk hayatında son olarak bir hayranı ile birlikte olan ve ilişkileri kısa süren ikili sonrasında ayrılık yaşamış ve o günden bu yana bir ilişki açıklamasında bulunmamıştı. Şimdilerde yalnız, sessiz ve sakin bir hayatı tercih eden Merve Boluğur çok konuşuldu.