Melisa Döngel'in yeni sevgilisi Kadir Güneş kimdir, kaç yaşında?

Melisa Döngel'in yeni sevgilisi Kadir Güneş kimdir, kaç yaşında?

Bir zamanlar adı Aleyna Tilki ile anılan Kadir Güneş, Melisa Döngel ile görüntülendi. Medyada sevgili olduklarına dair haberlerin çıkmasının ardından Kadir Güneş merak konusu oldu. Peki Kadir Güneş kimdir? İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Melisa Döngel ile Kadir Güneş ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından Kadir Güneş merak konusu oldu. Bir süre önce ismi Aleyna Tilki ile de anılan Kadir Güneş'in medyada Melisa Döngel ile görüntülendiği ve sevgili oldukları iddiaları ile kaç yaşında olduğu ve mesleği gibi konular sosyal medyada aratılmaya başladı. Peki Kadir Güneş kimdir?

Adı bir süre önce Aleyna Tilki ile anılan Kadir Güneş'in şimdilerde de güzel oyuncu Melisa Döngel ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından Melisa Döngel'in Kadir Güneş ile VİP araca binerek mekandan ayrıldığı da söylentiler arasındaydı.

Bu iddiaların yanı sıra iki taraftan da herhangi bir açıklama gelmezken, ikilinin 2022'nin Mart ayından bu yana aşk yaşadıkları iddia edildi. Bu iddialar ile birlikte Kadir Güneş hakkında merak edilenler artmaya başladı.

KADİR GÜNEŞ KİMDİR?

Medyada yalnızca aşk hayatı ile bilinen Kadir Güneş'in daha önce de Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay ve Aleyna Tiki gibi isimler de anıldı. Gündemde yer alan haberlere göre Asena Atalay ile ilişki yaşadığı sırada bir eğlence mekanı çıkışında ikilinin kavga ettiğine dair söylentiler de yayılmaya başlamıştı.

İnternette Kadir Güneş hakkında bu bilgiler dışında çok fazla detayın yer almaması ile birlikte Kadir Güneş'in iş adamı Metin Güneş'in oğlu olduğu öğrenildi. Aslen Ankaralı olan Kadir Güneş'in bunun yanı sıra ünlü modacı Gülnur Güneş'in de kardeşi olduğu öğrenildi.

Melisa Döngel ile aralarında bulunan ilişki hakkında hiçbir açıklama yapmayan Kadir Güneş hakkında yaşı ve mesleği konusunda da medyada bilgi barındırmıyor. Melisa Döngel'in geçtiğimiz gün arkadaşları ile yemek yediği ve magazin muhabirleri ile sohbet esnasında görüntülenmesinin ardından Kadir Güneş'e ait olan VİP araca binmesi bu ihtimalleri kuvvetlendirdi.

Bir büyük iddia ise VİP araç üzerinden geldi. Eskiden Aleyna Tilki ile aralarında bir ilişki olduğu iddia edilen Kadir Güneş'in bu VİP aracı Aleyna Tilki'ye de tahsis ettiği öğrenildi. Konu ile ilgili Melisa Döngel de Kadir Güneş gibi sessizliğini korudu.