Melis Sezen'den mini etekli şov! O elbise Sadakatsiz Volkan'ı kendisine yeniden aşık edecek!

Melis Sezen'den mini etekli şov! O elbise Sadakatsiz Volkan'ı kendisine yeniden aşık edecek!

Melis Sezen Altın Kelebek Ödül Gecesi'nden fotoğraflarını bugün paylaştı. Ünlü güzel oyuncunun dün geceden çekilen fotoğrafları bir anda gündeme bomba gibi düştü. Fotoğraflara beğeni ve yorum yağdı. Melis Sezen fotoğrafları gursesgazetesi.com'da...

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen'in dün akşam katıldığı ödül töreninde tercih ettiği mini siyah elbisesi gündeme düştü. Hande Erçel'in daha önce giydiği bir elbiseye son derece benzeyen elbisesiyle dikkat çeken Melis Sezen güzelliğini sergiledi. Dün akşam resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken güzel oyuncu dün gecenin fotoğraflarını henüz paylaştı. Kısa süreler içerisinde 10 binlerce beğeni ve yüzlerce yorum gelen fotoğraflar, pek çok sosyal medya magazin sayfasında da paylaşıldı. Hande Erçel'in geçmiş dönemlerde bir törende giydiği o elbise eleştiri odağı oldu. Bazı sayfalar ise bu benzerliği kıskançlık olarak yorumladı.

whatsapp-image-2022-06-17-at-16-42-13.jpeg

Hande Erçel'in geçmiş dönemlerde giydiği mini, siyah detaylı elbisesi ile benzerliği ile dikkat çeken Melis Sezen, bu konuya ilişkin herhangi bir açıklama henüz yapmadı. Geçmiş dönemlerde Hande Erçel'e benzer pozlarla fotoğraf paylaşımı yapan güzel oyuncuya "özenti, Hande çakması" gibi yorumlar geldi. 2020 yılında Hande Erçel'in eski sevgilisi Murat dalkılıç ile de ismi anılan Melis Sezen dedikoduları yalanlamıştı. Ancak dün gece giydiği siyah mini elbise ile Melis Sezen, Hande Erçel benzerliği tekrardan gündeme geldi. Konuya ilişkin Melis Sezen'den bir açıklama ya da paylaşım yapılması takipçileri tarafından bekleniyor.

whatsapp-image-2022-06-17-at-16-42-12-1.jpeg

Dün akşam düzenlenen önemli bir ödül törenine katılan Melis Sezen siyah, mini elbisesi ile kameraların odağı oldu. Elbisede yer alan boyun bandı, transparan eldivenli kol detayı ve elbisenin boyu ise oldukça dikkat çekici oldu. Melis Sezen'in "Dün akşamdan, yazı özlemişiz!" sözleri ile paylaştığı fotoğrafa gelen yorumlar ise şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde beyaz yarım çorapları ve mini taytı ile yerde oturduğu fotoğraf ile dikkat çeken Melis Sezen, son dönemlerde her giydiği ile gündemin en çok konuşulan isimlerinden olmayı başarıyor.

whatsapp-image-2022-06-17-at-16-42-10.jpeg

Dün akşam giydiği Hande Erçel'in elbisesine oldukça benzeyen çiçek detaylı elbisesi ile katılım yapan Melis Sezen'in fotoğraflarına gelen yorumlardan bazıları şu şekilde;

"Volkan yeniden aşık olacak Melis bu ne hal" "Biraz daha yukarıda olsa... Ayıp ayıp!" "Ayakkabı, etek boyu, transparan detayı... Mükemmel misin be kadın"