Melis Birkan'ın Eşi Aras Aydın Kimdir? Aras Aydın Dizileri ve Kaç Yaşında?

Melis Birkan'ın Eşi Aras Aydın Kimdir? Aras Aydın Dizileri ve Kaç Yaşında?

Sevilen oyuncu Melis Birkan sevgilisi Aras Aydın ile dünya evine girdi. Kaliteli yapımlarda rol alan Birkan'ıneşi Aras Aydın ise merak konusu oldu. Peki; Aras Aydın kimdir? Aras Aydın kaç yaşında? Aras Aydın dizileri ve daha fazlası gursesgazetesi.com'da.

Issız Adam, Leyla ile Mecnun gibi yapımlarda oyunculuk performansı ile dikkat çeken güzel oyuncu Melis Birkan, sevgilisi Aras Aydın ile evlendi. İkilinin düğün fotoğraf ve videoları sosyal medya ve magazin gündemine bomba gibi düştü. Görüntülerin yayılmasının ardından pek çok kişi Birkan'ın eşi Aras Aydın ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Gerek arama motorlarında, gerekse sosyal medyada Aras Aydın ile ilgili pek çok soru işareti gündeme geldi. Peki; Aras Aydın kimdir?

Aras Aydın Kimdir? Melis Birkan'ın Eşi Kim?

1989 Eskişehir doğumlu olan Aras Aydın'ın asıl adı Mehti Aras Aydın'dır. Aydın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Genellikle dizilerde boy gösteren Aras Aydın, yakışıklılığı ve oyunculuk performansı ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Aras Aydın ilk olarak Hamdi Alkan'ın yapımcılığını üstlendiği ve Bülent Emin Yarar'ın başrolünde yer aldığı "Öğretmen Kemal" isimli dizi ile televizyon ekranları ile tanışmıştır. Ardından yer aldığı yapımlarda hayat verdiği irili ufaklı roller ile dikkat çekmeyi başaran Aras Aydın, 3 yıldır sevgili olduğu Melis Birkan ile dünya evine girmesi ile bugün gündem oldu. Peki; Aras Aydın hangi yapımlarda rol aldı?

Aras Aydın Dizileri Nedir? Aras Aydın Hangi Dizilerde Oynadı?

Başarılı ve genç oyuncu Aras Aydın'ın ilk olarak Öğretmen Kemal isimli yapımda Mert karakterine hayat vermesinin ardından önü açılmış ve toplamda 6 yapımda rol almıştır. Aras Aydın'ın yer aldığı yapımlar şu şekilde;

  • 2010 - Öğretmen Kemal
  • 2010-2016 - Şefkat Tepe
  • 2014 - Kiraz Mevsimi
  • 2016 - N'olur Ayrılalım
  • 2016 - Altınsoylar
  • 2019 - Sefirim Kızı

Aras Aydın Kaç Yaşında?

Oyuncu Aras Aydın'ın Melis Birkan ile evlenmesinin ardından yaşı oldukça merak edildi. Özellikle bazı sosyal medya hesapları ve basın yayın kuruluşlarının "Melis Birkan'ın 7 yaş küçük eşi" şeklinde tanıttığı Aras Aydın'ın yaşı pek çok vatandaş tarafından aratıldı. Peki; Aras Aydın ve Melis Birkan kaç yaşında?

1989 doğumlu oyuncu Aras Aydın 32 yaşında ve 3 yıllık sevgilisi Melis Birkan ise 32 yaşında. Çiftin yaşları ise pek çok vatandaşı şaşırttı.