Mehmet Şef MasterChef Türkiye'den Ayrıldı Mı? Mehmet Yalçınkaya İddialara Cevap Verdi

Mehmet Şef MasterChef Türkiye'den Ayrıldı Mı? Mehmet Yalçınkaya İddialara Cevap Verdi

Ekranların sevilen programı MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu heyecanla beklenirken sosyal medyada uzun bir süredir gündeme gelen Mehmet şef ayrılıyor iddialarına, Mehmet Yalçınkaya'dan yanıt geldi. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Geçtiğimiz sezonlarıyla ekranların en sevilen programlarından olan ve yayın günlerinde reyting listelerinde en üst sıralarda yer alan MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'nın programdan ayrılacağı ve yeni sezonda programın jüri kadrosunda ünlü şefin yer almayacağı iddia ediliyordu. Sosyal medya platformlarında ve bazı haber kaynaklarında yer alan iddialar; şef Mehmet Yalçınkaya'nı MasterChef Türkiye yeni sezonunda olmayacağı ve onun yerine bir diğer ünlü şef Arda Türkmen'in programın jüri kadrosunda yer alacağı iddia ediliyordu. İddialarla ilgili Acun Ilıcalı, Mehmet Yalçınkaya ve TV8'den resmi bir açıklama yapılmaması ise iddiaları desteklemişti. İddiaların ardından bu konuyla ilgili adeta suskunluğa bürünen Mehmet Yalçınkaya konuyla ilgili ilk kez yanıt verdi.

TV8'in en sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda pek çok değişiklik yapılacağı öne sürülüyordu. Ekranların sevilen programının yeni sezonda TV8'de yayınlanmayacağı ve Mehmet Yalçınkaya'nın programın jüri üyeleri arasında yer almayacağı ise bu iddialar arasında en çok dikkat çekenlerdi. Sosyal medya platformlarında ve bazı basın kuruluşlarında yapılan paylaşımlar; ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın programdan çıkarıldığını, anlaşmazlık nedeniyle programın kadrosundan çıkarılan ismin yerine ise ekranların sevilen şeflerinden Arda Türkmen'in programın jüri kadrosuna dahil olacağı öne sürülmüştü. Konuyla ilgili resmi kişi ve kurumların hiçbirinden yanıt gelmemesi de iddiaların güçlenmesine sebep olmuştu. ancak bugün yaşanan bir gelişmeden sonra programın sevenleri yarışmanın yeni sezonu ile ilgili ilk bilgiyi almış oldu.

MasterChef Türkiye Yapımcılarından Açıklama

İddiaların sosyal medyada günden güne daha fazla yayılması ve güçlenmesi nedeniyle yapımcılar bugün suskunluğunu bozdu ve konuya ilişkin açıklama yaptı. Hürriyet'in yayınladığı haberde MasterChef Türkiye yapımcılarının, programın yeni kadroya geçeceği iddialarına karşı yapımcıların "Kadroda değişiklik yok...Aynı ekip devam ediyor" şeklinde konuştuğu belirtildi. Gelen açıklamanın bugün yaşanan tek gelişme olmaması da programın sevenlerini mutlu etti.

Mehmet Yalçınkaya'dan "Devam"

Açıklamanın ardından ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın resmi sosyal medya hesabına yorum olarak gönderilen "MasterChef Türkiye'yi heyecanla bekliyoruz. Yola devam" mesajının ardından Mehmet şef yorum sahibine "Devam" yazarak cevap verdi. Bugün yaşanan gelişmelerin ardından MasterChef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın programa devam edeceği kesinleşmiş oldu.