Mehmet Ali Erbil Artık Konuşamayacak! Ağzını Görenler Şok Oldu! ''Ellediğim Ünlü Oluyor'' Demişti! Kendini Cezalandırdı!

Mehmet Ali Erbil Artık Konuşamayacak! Ağzını Görenler Şok Oldu! ''Ellediğim Ünlü Oluyor'' Demişti! Kendini Cezalandırdı!

Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Mehmet Ali Erbil'in yaptığı son hareket ağızları açık bıraktı. Mehmet Ali Erbil'in söyledikleri karşısında yaptığı hareket hayrete düşürdü. İşte detaylar...

Magazin gündeminde söylediği sözler ile sık sık düşen Mehmet Ali Erbil son olaylarla gündemden inmek nedir bilmiyor. Söylediği ve olay olan sözlerine karşı Mehmet Ali Erbil'in aldığı o önlem çok konuşuldu. Melike Öcalan'a yönelik yaptığı konuşma sonrası eleştirilen Mehmet Ali Erbil bakın ne yaptı...

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a attığı mesajlar ile olay olan Mehmet Ali Erbil son olarak ödül töreninde sunuculuğunu üstlenen Melike Öcalan'a karşı söylediği sözlerle gündem olmuştu. Büyük bir tepki toplamasına neden olan o sözler sonrası aldığı önlem ise gündem oldu.

Mehmet Ali Erbil Artık Konuşamayacak!

Son zamanların özellikle de sosyal medyada en çok eleştirilen ismi Mehmet Ali Erbil yaptıklarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bir zamanların en çok konuşulan yarışması Çarkıfelek'in sunuculuğunu yapan Mehmet Ali Erbil sonrasında sağlık durumunun kötüye gitmesi ile birlikte uzun süreli bir tedavi görmüştü.

Mehmet Ali Erbil'in hem sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a attığı mesajlarla hem de düzenlenen ödül töreninde sunucu Melike Öcalan'a yönelik söylediği cümlelerle gündeme gelen Mehmet Ali Erbil oldukça eleştirilmişti.

Herkesten Tepki Topladı!

Söylediği sözler ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil katılım sağladığı ödül töreninde sunucu Melike Öcalan'a ödül aldığı sırada "Bir sana elimi değdiremedim" cümlesini kurmasının ardından büyük olaylar yaşanmıştı.

Moon Life Dergisi’nin düzenlediği Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödülleri, 10. kez sahiplerini bulurken ödül töreninde gerçekleşen olaylar Mehmet Ali Erbil'in çok eleştirilmesine de neden olmuştu. Melike Öcalan'a kurduğu cümlenin ardından eleştirilen Mehmet Ali Erbil artık konuşamayacak.

Ağzını Bantladı!

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışı görüntülenen Mehmet Ali Erbil'in ağzında bant görenler şok oldu. Ağzını bantlayan ünlü şovmenin arkadaşı 'Artık konuşması yasak, her konuştuğu zaman olay oluyor. Artık konuşmasa daha iyi, her yerde gündeme geliyor.' derken Mehmet Ali Erbil kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.

screenshot-6.png

Ağzını bantlayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil her söylediği ile gündem olurken artık hiçbir şekilde konuşamama kararı aldı. Ünlü şovmenin bu hareketi hem güldürdü hem de eleştirildi.