Meedo'nun Yeni Aşkı Şeyma Subaşı'na Hiç İyi Gelmedi! Şeyma Ard Arda Paylaşım Yaptı! ''İyiyim'' Demeye Çalışırken ''Delirdi mi?''

Meedo'nun Yeni Aşkı Şeyma Subaşı'na Hiç İyi Gelmedi! Şeyma Ard Arda Paylaşım Yaptı! ''İyiyim'' Demeye Çalışırken ''Delirdi mi?''

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Meedo ve Şeyma Subaşı arasındaki gerilim bitmek bilmiyor. Şeyma Subaşı'yı üzüntüden yıkıp geçecek aşk haberi geçtiğimiz gün geldi. Şeyma art arda paylaşımları patlattı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı ile uzun süreli bir ilişkisi olan ve Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinden kızı Melisa dünyaya gelen Şeyma Subaşı sonrasında evliliği noktalamaya karar vermiş ve son ve ağrılı aşkı olan Meedo ile tanışmıştı. Mısırlı eski sevgilisi ile olayları bitmek bilmeyen Şeyma Subaşı ''iyiyim'' paylaşımlarına devam etti.

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Meedo ve Şeyma Subaşı arasındaki gerilim bitmek bilmiyor. Şeyma Subaşı'yı üzüntüden yıkıp geçecek aşk haberi geçtiğimiz gün geldi. Şeyma art arda paylaşımları patlattı.

Şeyma Subaşı Ne Yapacağını Şaşırdı!

Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan ve hayatını takipçileri ile paylaşmayı oldukça seven Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldığı ilişkisini noktalamış ve Mısırlı milyarder Meedo ile ilişkisini bitirmişti. İlişkinin neden bittiği hala bilinmese de Meedo Şeyma Subaşı'ndan sonra yeni aşkını bulmakta zorluk çekmedi.

Ayrılıklarından hemen sonra bir düğünde Hakan Sabancı ile yakınlaştıkları iddia edilen Şeyma Subaşı'nın ardından bir aşk dedikodusu da Meedo'dan geldi. Yeni sevgilisi ile teknesinde bir tatile çıktığı söylenen Meedo'nun yeni sevgilisi çok beğenilirken geçtiğimiz gün çıkan haberlerin ardından Şeyma Subaşı'nın bugün yaptığı paylaşımlar takipçilerine ''delirdin mi'' dedirtti.

Meedo'nun Yeni Sevgilisi Kimdir?

meedo-yeni-sevgilisi.jpeg

Milyonlarca kişinin takip ettiği Şeyma Subaşı hem özel hayatı hem de yaptığı işlerle oldukça konuşulan isimler arasında. Hayatı bu denli göz önünde olunca konuşulmakta kaçınılmaz oluyor. Evlilik kararı aldığı Meedo ile ilişkisini ikinci kere noktalama kararı alan Şeyma Subaşı dün hiçbir paylaşım yapmazken bugün Meedo'nun manken sevgilisi gündem olunca art arda paylaşım yapması ile gündeme geldi.

Geçtiğimiz gün sadece deniz kenarında yediği yemek videosunu takipçileri ile paylaşan Şeyma Subaşı Meedo'nun yeni sevgilisinin gündem olmasının ardından ''Ne Hikaye Ama'' şeklinde not düştüğü hikaye paylaşımlarını yaptı.

Sürekli olarak aynı yazı ile eğlendiği anları paylaşan Şeyma Subaşı'nın takipçileri ''İyiyim demeye çalışırken deliyim diyorsun resmen'' şeklinde yorum yaptı. Gün içinde arkadaşları ile hem teknede olduğu hem de karadaki birbirinden eğlenceli anlarını paylaşan Şeyma Subaşı sizce de ''İyiyim'' demeye mi çalışıyor?