MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyeleri, aylık kazançları yok artık dedirtti! MasterChef jürileri, ne kadar maaş alıyor?

MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyeleri, aylık kazançları yok artık dedirtti! MasterChef jürileri, ne kadar maaş alıyor?

Türk televizyonlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan MasterChef Türkiye, yeni sezonu ile de reyting rekorlarını elinde tutmayı başarıyor. Eleme etaplarının sürdüğü yeni sezonda, jüri üyelerinin aldıkları maaşlar şaşkınlık yarattı...

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın almasından sonra yeni kanalı aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye, 2018 yılından bu yana Türk televizyonlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olmayı başardı. Renkli jüri üyeleri, mutfak tutkunlarını eğlendirirken öğretmesi ve heyecanlı eleme etapları ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran fenomen yarışma programı, yeni sezonu ile de en çok takip edilen televizyon yapımlarından birisi olma başarısını elinde tutmayı sürdürüyor.

Bu sene 30 Haziran tarihinde final yapan kanalın bir diğer fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin hemen ardından, 1 Temmuz tarihinde 4’üncü sezonu için start veren MasterChef Türkiye, 3 sezondur jüri koltuklarında oturan ünlü şefler ile tekrar anlaştı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğinde ekranlara gelen yarışma programı, geçtiğimiz sezonlara kıyasla yarışmaya çok daha iyi hazırlanmış yarışmacı adayları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta itibari ile ikinci eleme etabına geçiş yapan MasterChef Türkiye yarışması, ilk 16’ya kalacak olan ana yarışmacıların belirlenmesi için çekimlere tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda her yeni günde basında yer almayı başaran fenomen yarışma programı, bu kez de sevilen jüri üyelerinin aylık kazançları ile kendisinden söz ettirdi. Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın programdan aldıkları aylık ücretler, dudakları uçuklattı!

MİLYONLUK KAZANÇ!

Bugün basına düşen iddialara göre Mehmet Yalçınkaya ile Danilo Zanna’nın, MasterChef Türkiye’de yaptıkları jüri üyelikleri karşılığında aylık 200- 250 bin TL maaş aldıkları, 6 aylık program sonunda ise ortalama olarak 1,5 milyon TL’lik kazanç elde ettikleri öğrenildi.

DİĞER JÜRİ ÜYESİNE DOLAR İLE MAAŞ!

somer.jpg

Yine bugün basında yer alan iddialara göre Somer Sivrioğlu’nun, Acun Medya’dan dolar bazında maaş aldığı öğrenildi.

MAAŞ YÜZÜNDEN PROJEDEN ÇIKACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Bu sene ile birlikte 4 sezondur MasterChef’in jüri koltuğunda oturan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın, yeni sezonda maaş konusunda Acun Ilıcalı ile anlaşmaya varamadığı için yer almayacağı iddia edilmişti.