MasterChef Somer Sivrioğlu'na Üzücü Haber! Somer Şef'in Restoranında...

MasterChef Somer Sivrioğlu'na Üzücü Haber! Somer Şef'in Restoranında...

Masterchef'ten tanınan Somer Sivrioğlu için üzücü haber. Somer Şefin restoranında gerçekleşen olayda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralı. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Televizyon ekranlarının sevilen yarışması MasterChef jüriliği ile tanınan ve sevilen ünlü şef Somer Sivrioğlu'na dün gece üzücü haber geldi. Somer Şef'in Beşiktaş Nispetiye Caddesi'nde bulunan restoranında yaşanan olayda bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya platformlarında bir anda ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun ve restoranının isminin yayılması ile birlikte vatandaşlar olayı araştırmaya başladı. Peki; Somer Sivrioğlu'nun restoranında ne oldu. Detaylar haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

Somer Sivrioğlu'nun Beşiktaş'taki Restoranında Akıl Almaz Olay!

Dün gece saat 23.30 sularında MasterChef Türkiye yarışmasında jürilik yapan Somer Sivrioğlu'na ait olduğu öğrenilen, Beşiktaş Nispetiye Caddesi'ndeki bir restoranda akıl almaz bir olay yaşandı. Olayda eski diplomat olduğu öğrenilen Ürdün'lü bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Somer Sivrioğlu'na ait olan restoranın önünde 6 kişinin bulunduğu bir otomobil araçlarını yol kenarına park etmiş arabadan inerken, restoranın istinat duvarı çöktü. İki kişi çöken duvarın altında kaldı. Duvarın çökmesiyle birlikte vatandaşlar kurtarma çalışması başlattı ve seferber oldu. Yıkılan duvarın altından çıkarılan iki kişi sağlık ekipleri tarafınca hastaneye kaldırıldı.

Ürdün'lü Eski Diplomat Kurtarılamadı

İstinat duvarının yıkılması ile birlikte olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Vatandaşların, çöken duvarın altından çıkardığı iki yaralıya ilk müdahaleler olay yerinde gerçekleştirildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ulus'ta bulunan özel hastaneye kaldırılan Ürdün uyruklu eski diplomat Ahmet Salim Subbed, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Okmeydanı'nda bulunan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılan diğer yaralı Bahaettin Shanableh’in ise durumunun ağır olduğu bilgisi verildi.

Görgü Tanıkları Olayla İlgili Konuştu

Olayın görgü tanıklarından Zafer Urtemur "Bir araba geldi. Arabadan 5-6 kişi indi. Arabadan iner inmez beton blok onların üzerine devrildi. İki kişi altında kaldı. Vatandaşlar olarak kaldırmaya çalıştık ama, bir tanesinin baldırı koptu. Diğerinin de durumu ağırdı ama, kalp atışı falan zayıfladı. Kalp masajı falan yaptık ama hayata döndüremedik. Bir tanesi öldü. Toplam 6 kişiydiler ama 2 kişi duvarın altında kaldı. Birinin durumu ağırdı. Biri de zaten burada olay yerinde vefat etti." ifadelerini kullanarak olayı anlattı.

Somer Sivrioğlu'nun Yeni Restoranı Olduğu Öğrenildi

İstinat duvarının çökmesi ile birlikte bir kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin ise ağır yaralı olduğu restoranın Somer Sivrioğlu tarafından 3 ay önce devralındığı öğrenildi. Somer şefin yeni restoranında yaşananlar gündeme bomba gibi düştü.