MasterChef Jürisi Danilo Zanna'ya Büyük Tepki: 9 Yıllık Evlilik Bu Yüzden Mi Bitti?

MasterChef Jürisi Danilo Zanna'ya Büyük Tepki: 9 Yıllık Evlilik Bu Yüzden Mi Bitti?

İtalyan Şef Danilo Zanna, ülkemizde ki popülerliğini sürdürmeye devam ederken, meslek hayatından çok özel hayatı ile konuşulmaya başlandı. Yeni sevgilisi ile fotoğraflarını paylaşana Danilo Zanna, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki topladı...

İlk olarak da gündüz kuşağında yayınlanan “Zahide ile Hayata Yetiş” isimli program ile kendini Türkiye’ye tanıtan sonrasında ATV ekranlarında yayınlanan “Elin Oğlu” isimli program ile büyük bir üne kavuşan Danilo Zanna, Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef isimli yarışma programı sayesinde milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Sempatik tavırları, sonradan öğrendiği Türkçe’si ve mesleki bilgisinin yanı sıra özel hayatı ile de gündemde kalmayı başaran İtalyan şef, yaptığı sosyal medya paylaşımları ile de adından söz ettirmeyi başardı.

9 yıldır mutlu bir evlilik yürüttüğü bilinen ve bu evliliğinden de bir oğlu olan Danilo Zanna, geçtiğimiz aylarda evliliğini sonlandırma kararı aldıklarını açıkladı. Bu karar ile sevenlerini şaşkına çeviren Danilo Zanna, özel yaşantısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmışken, boşanmasının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra yeni sevgilisi ile bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımı ile de şaşkınlık yaratan İtalyan şef, takipçileri tarafından yorum bombardımanına tutuldu.

9 Yıllık Evlilik Tek Celsede Sonlandı!

9 yıl önce Tuğçe Demirbilek ile hayatını birleştiren ve mutlu giden beraberliğinden de bir oğlu olan Danilo Zanna, geçtiğimiz aylarda evliliklerini noktalama kararı aldıklarını açıkladı. Açılan boşanma davası sonrasında hâkim karşısına çıkan ikili, birlikte geçen 9 yıllarını tek celsede sonlandırdı.

Yarışmacı Yüzünden Mi Ayrıldılar?

tugce-demirbilek.jpg

Instagram hesaplarından mutluluk pozları paylaşırken bir anda boşanmaları büyük şaşkınlık yaratan Demirbilek ve Zanna’nın, ihanet nedeni ile ayrıldıkları iddia edildi. Aynı yarışmada yer alan Pelin Zaman yüzünden ayrıldıkları iddia edilen ikili, konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Yeni Sevgilisinin Eski Eşine Benzerliği Dikkat Çekti!

Tüm dikkatleri üzerine çeken Zanna, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile bir fotoğrafını paylaştı. Yeni sevgilisinin eski eşi Tuğçe Demirbilek’e olan benzerliği gözlerden kaçmazken, “9 yıllık evliliğini bunun için mi bitirdin?” yorumları da arka arkaya geldi.