Küslük bitti, tatile çıkıldı! Şeyma Subaşı ile Şevval Şahin barıştı, o pozlara yorum ve beğeni yağdı!

Küslük bitti, tatile çıkıldı! Şeyma Subaşı ile Şevval Şahin barıştı, o pozlara yorum ve beğeni yağdı!

Bir süredir arası bozuk olan Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin buzları eritti. Yeniden barışan ikili barışmayı tatille kutladı. Bodrum'daki tatilden yapılan paylaşımlar herkesten beğeni ve yorum aldı. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilik sonrasında ismini önce Türkiye'ye ve sonrasında dünyaya duyuran Şeyma Subaşı ile 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ikilisinin yakınlığı dikkat çekiyordu. İki ismin sürekli olarak birlikte olması da herkes tarafından dikkat çekiyordu. Ancak iki ismin eski sevgililerinin kavga ettiğine ilişkin iddialardan sonra görüşmeyi kestikleri biliniyordu. Konuya ilişkin detaylar ve satır başları haberin devamında.

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Şevval Şahin'in eski sevgili Marcus Aral'ın kavga ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu iddiaların ardından iki isim görüşmeyi azaltmasıyla dikkat çekmişti. Magazin gündeminde sevgililerinin ardından Subaşı ve Şahin'in de kavga ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüş ancak olayın asılsız bir iddia olduğu ortaya çıkmıştı. İkilinin ilişkisine son noktayı ise Şevval Şahin'in, Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile buluştuğu iddiası koymuştu.

seyma-sevval.jpg

Uzun bir süredir görüşmeyen ikilinin Bodrum'da birlikte tatil yapması ise dikkat çekti. Buzları eriten ikilinin paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı. Pek çok, büyük kitle sahibi sosyal medya magazin sayfası ise fotoğrafları paylaşmaya başladı. İkilinin birlikte poz vermemesi dikkat çekti. Aynı otelde tatil yapan Subaşı ve Şahin'in aynı noktada yaptığı paylaşımlar ve bazı sosyal medya hesapları tarafından servis edilen görüntüleri dikkat çekti.

seyma-subasi-gursesgzt.jpg

Şevval Şahin ve Şeyma Subaşı'nın paylaşımlarının ardından bazı sosyal medya hesaplarının paylaşımlara yaptığı yorumlar ise sosyal medyada kullanıcılar tarafından yüksek sayıda beğeni aldı. Özellikle bir kullanıcının yaptığı "Şeyma'cım belli ki Şevval ile buzları eritmişsiniz. Haberiniz olsun ben de eridim" yorumu kullanıcıların beğenisini topladı. Ancak kullanıcı yorumunu hızla kaldırdı.

whatsapp-image-2022-06-04-at-12-11-55-1.jpeg

İki ismin barışmasının yanı sıra tatilde paylaştıkları pozlar da sosyal medyada takipçiler tarafından en çok beğenilenlerden oldu. Ünlü güzel Şeyma Subaşı ve eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in resmi sosyal medya hesaplarından yaptıkları güzel pozlu paylaşımların ardından Instagram magazin sayfaları iki ismin de fotoğraflarını ayrı ayrı paylaştı.

whatsapp-image-2022-06-04-at-12-11-55.jpeg

İkiliden barışmaya dair henüz bir açıklama gelmemiş olsa da ilerleyen günlerde suskunluğun bozulması ve bir açıklama yapılması bekleniyor.

whatsapp-image-2022-06-04-at-12-11-54.jpeg