Kuş Uçuşu dizisi her şeyi değiştirdi! Türkiye'nin en iyileri açıklandı! O isimler geride kaldı...

Kuş Uçuşu dizisi her şeyi değiştirdi! Türkiye'nin en iyileri açıklandı! O isimler geride kaldı...

Türkiye'nin en popüler 20 ismi belli oldu. Detaylar gursesgazetesi,.com'da.

Türkiye'nin en popüler oyuncuları açıklandı! IMDb'nin yayınladığı verilere göre belirlenen Türkiye'nin en popüler isimleri oldukça da şaşırttı. Pek çok ismin daha çok konuşulması beklenirken, bir anda zirveye ulaşan isimler de vardı. Bu isimler öyle bir popülerlik elde etti ki; Kıvanç, Hande, Demet gibi isimler geride kaldı. Bu geride bırakışın ardından sosyal medyada konuşmalar başladı. İşte Türkiye'nin en iyileri...

Özellikle son dönemde yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi tüm sıralamayı değiştirdi. Listede yer alan Miray Daner, Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gibi isimler bir anda bu dizi ile birlikte yukarı yükselmeye başladı. Zirveye ulaşmayı başaran oyuncular için en büyük argüman Kuş Uçuşu oldu. Dizideki oyunculukların övgü ile bahsedilmesi, özellikle de Miray Daner ve Birce Akalay gibi kadın oyuncuların, gösterişten uzak tüm doğal halleri de ekran başına geçmeleri sevindirdi.

Öte yandan Türkiye'de her dönem sevilen ya da sevilecek olan isimlerin de geride olması herkes tarafından büyük bir şaşkınlık ile karşılandı. Bu isimlerin geride olmasının en büyük nedeni ise; ne kadar profesyonel ve başarılı olursa olsun artık ekran karşısında görünmemesi olarak açıklandı.

Son iki haftaya damgasını vuran Kuş Uçuşu dizisi ile birlikte daha da fazla ün kazanan isimlerin listenin başında yer alması çok da şaşırtıcı değildi. Fakat sezonluk olarak pek çok oyuncuyu geride bırakması ise oldukça konuşuldu. Sosyal medya hesaplarından yorum yapan kullanıcılarının pek çoğu Türkiye'nin enleri olarak bilinen kişileri hayranlıklarını dile getirdiler. Son projenin konusunun ve akıcılığının yanı sıra, bunları en iyi şekilde geçirdiği düşünülen oyuncuların listenin başında yer alması herkes tarafından da büyük bir ilgi ile karşılandı. Bunun yanı sıra yine sosyal medyada geride kalan Hande, Kıvanç ve Demet gibi isimler konuşulmaya başlanmıştı.

TÜRKİYE'NİN EN POPÜLER 20 OYUNCUSU

  1. Miray Daner
  2. Kerem Bürsin
  3. Birce Akalay
  4. İbrahim Çelikkol
  5. Hande Erçel
  6. Can Yaman
  7. İrem Sak
  8. Tcheky Karyo
  9. Haluk Bilginer
  10. Demet Özdemir
  11. Kıvanç Tatlıtuğ
  12. Ennis Esmer
  13. Pınar Deniz
  14. Engin Akyürek
  15. Burak Yamantürk
  16. Defne Kayalar
  17. Esra Bilgiç
  18. Engin Altan Düzyatan
  19. Cemre Baysel