Konuşanlar programında başörtüsü itirafı! İzleyenler hayrete düştü

Konuşanlar programında başörtüsü itirafı! İzleyenler hayrete düştü

Hasan Can Kaya'nın sunduğu sevilen program Konuşanlar'da tesettürlü bir katılımcının itirafları dikkat çekti. Bölümün ardından hem programa hem de itirafta bulunan genç kadına tepkiler yayıldı. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

YouTube'da yayın hayatına başlayan ve Acun Ilıcalı tarafından dijital yayın platformu Exxen'e transfer edilen Konuşanlar programı, Hasan Can Kaya'nın komik sunumu ve katılımcıların komik anıları nedeniyle dikkatleri üstüne çekiyor. Yayınlandığı her bölümün heyecanla beklendiği ve çok sayıda Exxen kullanıcısı tarafından izlendiği sevilen programın son bölümünde yaşananlar ise izleyenleri şoke etti.

Programa biletli misafir olarak katılan tesettürlü bir genç kadının yaptığı itiraflar sonrasında sosyal medya gündemi birden karıştı. Vatandaşların büyük kısmından Konuşanlar isimli programa, Hasan Can Kaya'ya ve tesettürlü konuğa sert tepkiler geldi. RTÜK tarafından çok sayıda uyarı almış olan programın bu bölümünde yaşananlar yayınlandığı andan itibaren en çok konuşulanlar arasına girdi. Peki; programda neler oldu, Konuşanlar tesettürlü kadın neler söyledi? Detaylar haberin devamında gursesgazetesi.com'da...

Programın son bölümünde biletli konuğa Hasan Can Kaya'nın ne iş yaptığını sorması üzerine tesettürlü konuk "Güvenliğim ben. Gece kulüplerinde çalışıyorum" yanıtını verdi. Programa katılan herkesin şok olması üzerine genç kadın "Başımı açıyorum orada." diyerek bu kısımların programda yayınlanmamasını istedi. Buna rağmen programda yayınlanan bu görüntüler tepki çekse de asıl tepki çeken diyaloglar bundan sonrası oldu. Tesettürlü gece kulübü güvenliğinin programa birlikte katıldığı bir başka tesettürlü arkadaşına Hasan Can Kaya'nın "Seninki tesettür mü, yoksa güzel olsun diye mi böyle yaptın?" diye sormasının ardından tesettürlü genç kadın "Tesettür tabii ki de." yanıtını verdi. Ancak Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya cümlesini yineledi ve "Sadece güzel dursun diye takmış gibi de duruyor seninki" dedi. Stüdyonun kahkahalar ile dolduğu anlarda tesettürlü genç kadının "Hayır hayatım tesettür." cevabını vermesi olay oldu.

"Başınızdakilerden utanın yazıklar olsun!"

Programda yaşanan anların sosyal medya gündemine düşmesinin ardından pek çok vatandaş olaya sert tepkiler gösterdi. Bir vatandaşın "Başınızdakilerden utanın. Yazıklar olsun. Tesettürle alay edecekseniz ya da erkeklerle hayatımlı canımlı cicimli konuşacaksanız başınızdakini çıkarın!" yorumu dikkat çekti. Vatandaşların bir kısmı yorumu desteklerken bir kısmı da büyük tepki gösterdi. Tepkilerin artmasından sonra yorum sahibi yorumunu sildi. Bazı vatandaşlar ise programın RTÜK tarafından yasaklanması gerektiğini dile getirdi.