Klinik Psikolog Esra Ezmeci, milyonların önünde evlilik teklifleri aldı! Bu durumu ise yasemin yağına bağladı!

Klinik Psikolog Esra Ezmeci, milyonların önünde evlilik teklifleri aldı! Bu durumu ise yasemin yağına bağladı!

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün akşam düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğinde arka arkaya evlenme teklifleri aldı. İşte ayrıntılar…

Bir süre önce kaleme almış olduğu kitapları ile okuyucu kitlesini belirlemiş olan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, kitaplarında bahsetmiş olduğu çapa ve tuzlu su yöntemleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hem kitaplarında hem sosyal medya paylaşımlarında sıklık ile çapalama ve tuzlu su tekniklerinden bahseden, bu yöntemler ile hem dişil enerjinin artacağını hem de ikili ilişkilerin olumlu yönde rayına gireceğini ileri süren Ezmeci, milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor.

Kısa bir süre önce Instagram hesabından düzenlemeye başlamış olduğu soru- cevap etkinlikleri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmış olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Instagram’da 5 milyonu aşkın kişi tarafından takip ediliyor. Terapi Evreni isimli kliniğinde fiziki olarak danışmanlık hizmeti veren Ezmeci, bir sebepten ötürü kliniğine gelme fırsatı bulamayan vatandaşlar için de Instagram hesabı üzerinden soru- cevap etkinlikleri düzenliyor. Bu kapsamda hemen hemen her akşam onlarca sosyal medya kullanıcısının hayatına dokunan Ezmeci, dün akşam ki etkinliğinde kendisini şaşırtan bazı paylaşımlar ile karşılaştı.

ÖNCE YAĞLARINI TANITTI!

Kaleme aldığı kitapları, akademik başarısı ve güzelliği ile dikkat çekmeye devam eden Psikolog Esra Ezmeci, geçtiğimiz günlerde kendi adına ürettirmiş olduğu doğal ve etkili yağları tanıttı. Yağların enerji arttırmak, kısmet açmak gibi etkileri olduğunu ileri süren Ezmeci, kendisinin de yağları sık sık kullandığını belirtti.

SONRA EVLİLİK TEKLİFLERİ YAĞDI!

klinik-psikolog-esra-ezmeci-milyonlarin-onunde-evlilik-teklifleri-aldi-bu-durumu-ise-yasemi-2.jpg

Dün akşam sosyal medya hesabından yeni bir soru- cevap etkinliği düzenleyen Ezmeci, takipçilerinin sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağını düşünürken bir anda iki evlilik teklifi ile birden karşılaştı. Biri 38 diğeri ise 35 yaşında olan sosyal medya kullanıcıları, Ezmeci ile evlenmek istediklerini belirtti. Ünlü Psikolog Ezmeci arka arkaya gelen evlilik tekliflerinin nedenini, kullanmış olduğu yasemin yağının yüksek olduğunu ileri sürdüğü etkilerine bağladı.