Killa Hakan yoğun bakımda! Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl?

Killa Hakan yoğun bakımda! Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl?

Ünlü rapçi Killa Hakan'ın yoğun bakımda olduğu bilgisi bir son dakika bilgisi olarak geldi. Killa Hakan'ın Berlin'de yoğun bakıma alınması rap camiası gündemine bomba gibi düştü. Peki; Killa Hakan nasıl, sağlık durumu iyi mi?

Türkçe rap müziğin Almanya'daki en büyük temsilcilerinden olan Killa Hakan'ın tedavi gördüğü Almanya Berlin'deki hastanede yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Olayın ardından ünlü rapçinin arkadaşlarından ve Türkçe rap camiasından olaya ilişkin paylaşımlar hemen gelmeye başladı. Peki Killa Hakan neden hastaneye kaldırıldı? Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl? Konuya ilişkin detaylar ve satır başları haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

Killa Hakan Yoğun Bakımda!

Türkçe rap camiasının tanınan ve sevilen isimlerin olan ve Killa Hakan mahlasıyla tanınan Hakan Durmuş'un yoğun bakıma kaldırıldığı bilgisi bir son dakika haberi olarak gelmeye başladı. Almanya Kreuzberg'de yaşayan 49 yaşındaki ünlü rapçinin Almanya'da tedavi gördüğü hastanede yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi. Haberin sosyal medya platformlarında hızla yayılması ile birlikte Killa Hakan'ın sevenleri ve rap müzik camiası kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti. Killa Hakan ile yakınlığı olan bir diğer ünlü gurbetçi rapçi Massaka konuya ilişkin resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak konuyu duyurdu. Massaka'nın konuya ilişkin paylaşımı şu şekilde;

"Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin."

killa-hakan-1-gursesgzt.jpg

Killa Hakan isimli Hakan Durmuş'un sağlık durumunun şu anda kötü olduğu ve hayatta kalabilmek için büyük mücadele verdiği biliniyor. Killa Hakan'ın hayatta kalması temennileri Türkçe Rap camiası ve rap dinleyicileri tarafından sosyal medya platformlarında son dakikalarda paylaşılmaya başladı.

Killa Hakan Kimdir?

3 Mart 1973 doğumlu olan Hakan Durmuş aslen Trabzon'lu bir ailenin çocuğu olarak Almanya Kreuzberg'de dünyaya geldi. A Milli Güreş Takımı'nda büyük başarılar kazanan eski güreşçi Ali Rıza Durmuş'un oğlu olan Hakan Durmuş Almanya'da erken yaşta sokak hayatı ile tanışmış ve genç yaşlarında hapse girmiştir.

killa-hakan-2-gursesgzt.webp

Alman polislerinin Türkler'e karşı olumsuz ayrıcalık yapması nedeniyle hapse giren Hakan Durmuş, hapis hayatı boyunca söz yazmıştır ve hapisten çıktığında Türkçe rap hayatına başlamıştır. Şarkılarında sürekli olarak Türkiye'ye seslenen ve Almanya'daki zorlu Türk yaşamından bahseden Killa Hakan şarkılarında sürekli olarak Kreuzberg'in alan kodu olan 36'yı geçirmesiyle de dikkat çekmiştir.