Kerem Bürsin'den Ayrılan Hande Erçel Öyle Bir İhanete Uğradı ki; İhaneti Kabullenemedi! İlişkiyi Reddetti!

Kerem Bürsin'den Ayrılan Hande Erçel Öyle Bir İhanete Uğradı ki; İhaneti Kabullenemedi! İlişkiyi Reddetti!

Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hande Erçel aşk hayatı ile konuşulmaya devam ederken ihanet iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Güneşin Kızları dizisinde hayat verdiği Selin karakteri ile oyunculuk kariyerinde büyük bir adım atan ve güzelliği ile baş döndüren Hande Erçel ihanet iddiaları ile gündeme geldi. Kısa süre önce birlikte oldukları düşünülen Kaan Yıldırım ve Hande Erçel ilişkilerini reddetti. Hande Erçel aldatıldı mı?

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrol oynayan Hande Erçel'in dizide başlayan aşkları gerçeğe dönüşmüş ve ikili uzun süre oldukça güzel bir ilişki yaşamıştı. Dizinin bitmesinin ardından kısa bir süre sonra ilişkilerini noktalayan ikiliden Hande Erçel hemen sonrasında Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Hande Erçel Aldatıldı mı? Hande Erçel Kiminle Aldatıldı?

Kerem Bürsin ile biten ilişkisinin ardından adı şimdilerde Mehmet Dinçerler ile evli olan Hadise'nin eski sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım ile anılmaya başlayan Hande Erçel aldatılma iddiaları ile gündeme geldi. Kaan Yıldırım ile ilişkilerinin olmadığını söyleyen Hande Erçel'in bir önceki açıklamasında söylediği o söz aldatılma iddialarını daha da güçlendirdi.

Sen Çal Kapımı dizisi sonrası TV ekranlarında değil reklam filmlerinde ve dijital platform yapımlarında yer alan Hande Erçel gündeme bomba gibi düştü. Aldatılma iddiaları ile gündeme gelen Hande Erçel'in ''hayatımda birisi yok'' demesi ise ''gururuna yediremedi'' şeklinde yorumlandı.

Kaan Yıldırım Hande Erçel'i Kiminle Aldattı?

Hem güzelliği hem de oyunculuğu ile adından sık sık söz ettiren Hande Erçel Kerem Bürsin ile ayrılığı sonrası Kaan Yıldırım ile adı aşk iddialarına karışmıştı. Yurt dışında birlikte görüntülenen Hande Erçel ve Kaan Yıldırım ikilisi aynı zamanda havaalanı gibi yerlerde de birlikte görüntülenen ikili hakkında aldatma iddialarında yer aldı.

Daha önce görüntülenen ve hakkında çıkan aşk dedikodularına da dahil olmak üzere gazetecilerin aşk hayatına ilişkin sorusuna ''Teşekkür ederim, her şey çok yolunda. İş konuşmak için buradayız. Özel konuları sonra konuşuruz, çok teşekkür ederim'' demişti. Aldatma iddiaları sonrası görüntülenen Hande Erçel bu defa ''Hayatımda kimse yok, her şey su an yoğunlukla işimle yoğunum. Çok da mutluyum. Kaan her zaman arkadaşımdı arkadaşım kalacak'' dedi.