Kavak Yelleri'nin Mine'si olarak hayatımıza girmişti! Aslı Enver'in bebeği göründü: Doğuma az kala karnı burnunda poz!

Kavak Yelleri'nin Mine'si olarak hayatımıza girmişti! Aslı Enver'in bebeği göründü: Doğuma az kala karnı burnunda poz!

Televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden Aslı Enver ilk kez hamilelik fotoğrafını paylaştı. Tüm detaylar haberimizde.

Aylar önce dünya evine giren Aslı Enver hamile olduğunu doğrulamıştı. Enver'in hamile hali ilk kez görüntülendi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ASLI ENVER'İN HAMİLE HALİ BİNLERCE BEĞENİ TOPLADI

Kasım ayında Berkin Gökbudak ile dünya evine giren Aslı Enver'in hamile olduğu iddia edilmiş ve güzel oyuncu iddiaları doğrulamıştı. Binlerce insanın severek takip ettiği Enver'in bebeğinin kız olduğu da konuşuluyordu. Aslı Enver sosyal medyayı aktif kullanmasına rağmen hamileliği ile ilgili ilk kez paylaşım yaptı. Enver karnı burnunda fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa süre içinde binlerce kişi tarafından beğenilen fotoğrafa sevenleri binlerce yorum yağdırdı. 

Aslı Enver Hamile Fotoğrafı

Story kısmından da sık sık paylaşım yapan Enver topuklu ayakkabıyla merdivenlerden indiği fotoğrafı da paylaştı ve altına da çabadır notunu düştü. Enver'in bu paylaşımı da sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Aslı Enver'in yaşı da takipçileri tarafından merak ediliyor. Enver 10 Mayıs 1984 tarihi doğumlu. Aslı Enver'in yanında yaşı merak edilen diğer ünlülerin doğum tarihleri de şu şekilde; Engin Akyürek 12 Ekim 1981, Burak Özçivit 24 Aralık 1984, Kaan Yıldırım 24 Aralık 1986, Yıldız Çağrı Atiksoy 1 Nisan 1986, Hadise 22 Ekim 1985, Cansu Dere 14 Ekim 1980, Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983, Fahriye Evcen 4 Haziran 1986 doğumlu. 

Kaynak:Gürses Gazetesi