Jennifer Lopez: Shakira ile Beraber Sahneyi Paylaşmak Dünyanın En Kötü Fikri!

Jennifer Lopez: Shakira ile Beraber Sahneyi Paylaşmak Dünyanın En Kötü Fikri!

Jennifer Lopez, Super Bowl sahnesinde Shakira ile beraber sahne almıştı. Ortak performans sergiledikleri esnada herhangi bir olumsuzluk olmasa da performans sonrası Lopez, Shakira hakkında kötü sözler sarf etti. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Jennifer Lopez'den Shakira'ya Sert Sözler!

Jennifer Lopez, Super Bowl sahnesinde Shakira ile beraber sahne almıştı. Ortak performans sergiledikleri esnada herhangi bir olumsuzluk olmasa da performans sonrası Lopez, Shakira hakkında kötü sözler sarf etti. Jennifer Lopez 2020 yılına Super Bowl finalinde Shakira ile beraber final öncesinde sahneyi paylaşmaktan mutsuz olduğunu dile getirdi. Dünyanın en kötü fikri olduğunu söyledi. Aslında 2020 yılında ortak çalışmaları gösteri sonrasında sosyal medyada büyük yankılar uyandırmıştı. İkilinin hayranları tarafından sahne performansları beğenildi. Milyonlarca kişi tarafından destek ve sevgi seli yağmuruna tutuldular. Başlangıç olarak sahnede dünyada en çok dinlenen ve sevilen parçalarıyla bireysel performans sergilediler. İlerleyen vakitlerde ikili ortak parçada canlı performanslarını sahnede izleyicilerin önünde figür, ses ve uyum birleşiminden sonuçta mükemmel akıl ötesi herkes tarafından takdir toplayan performans ortaya çıktı. Ama aradan geçen iki yıldan sonra Netflix'de Jennifer Lopez baş rolünde çekilen 'Halftime' belgeselinde geçmiş yıllara dair keşke yapmasaydım dediği olayları sıralarken, 2020 Super Bowl finalinde Shakira ile sahneyi ortak paylaşmasına karşı sert tutum sergiledi. Söylemlerinde birlikte sahneye çıkma kararından pek memnun olmadığını bu düşüncenin de 'dünyanın en kötü fikri' olarak açıkladı.

Jennifer Lopez'in geçmişten günümüzde kariyer başlangıcından son aşamasına kadar olan süreçte uzun ve çok yönlü kariyerini yansıtan şahsına ait belgesel 'Halftime' Tribeca Film Festivali'nde yayım öncesi kısa aşama görüntü verildi. Bir nevi tanıtımı yapıldı. Jennifer Lopez'in belgeseli öncesi kısa bir görüntü yayınına ünlüler akın etti. Herkes tarafından yoğun destek gördü.

Jennifer Lopez'in belgeseli olan Netflix'de yayınlanacak 'Halftime' içeriği 2020 Super Bowl finalinde sahne arkasında dönen arka planda yer alan ilişkilerin nasıl yürütüldüğü hangi amaçla bu projenin ortaya çıktığı kimlerin ne şekilde yararlandığını anlatmak amacıyla çekildiğini anlattığını açıkladı. Yer aldıkları süre boyunca eşit dağılım yapılmadığını, kendisine haksızlık yapıldığını belirtti.