Ivana Sert'ten sert vurgun! Ivana Sert'in nafakası düzenlendi, rakam dudakları uçuklattı!

Ivana Sert'ten sert vurgun! Ivana Sert'in nafakası düzenlendi, rakam dudakları uçuklattı!

Ivana Sert'e eski eşi Yurdal Sert'in ödeyeceği nafaka ile ilgili düzenleme yapıldı. Ivana Sert'in düzenlenen yeni nafakasını duyanlar şoke oldu. Geçtiğimiz yıl yeni eşi Sezer Dermenci ile evlenen Sert'e ödenecek rakam o kadar yüksek ki...

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında yeni eşi Sezer Dermenci ile Maldivler'de dünya evine giren Ivana Sert'in eski eşi Yurdal Sert'ten alacağı nafaka ile ilgili düzenleme geldi. Ivana Sert'in eski eşi Yurdal Sert'ten alacağı nafakanın tutarını görenler şoke oldu. Ünlü güzel modelin bir dönem evli kaldığı ve bir de oğlunun olduğu eski eşi Yurdal Sert ile boşanmasının ardından Ivana Sert'in hayranları için olay gündemin merkezine oturmuştu. Eski eşinden çocuğu için aylık 5 bin TL nafaka alan Ivana Sert, bu tutarın aylık 15 bin TL'ye çıkmasını talep etmişti. Mahkeme nezdinde incelenen dava ile ilgili bugün yaşanan gelişme magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki; Ivana Sert'in nafakası ne kadar oldu? Son saatlerde vatandaşlar tarafından arama motorlarında sıklıkla aratılan soruların cevabı ve daha fazlası haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Ivana Sert'in Nafakası Ne Kadar Oldu?

Ünlü model Ivana Sert'in nafaka davasında bugün hakim karara vardı. Mahkemede görülen davada verilen karar ise dikkat çekti. Ivana Sert'in eski eşi Yurdal Sert'ten çocuğu için aldığı 5 bin TL'lik nafaka tutarının 15 bin TL olması talebi mahkeme tarafından onaylanmadı. Mahkemenin kararı ile Ivana Sert'in çocuğu için alacağı nafaka tutarı 9 bin 500 TL olarak kararlaştırıldı.

2011 yılında boşandığı eski eşi Yurdal Sert'in Ivana Sert'e 400 bin TL ödemesi kararlaştırılmıştı. Bugün İstinaf Mahkemesi'nde görülen dava ile eski eşi Yurdal Sert'in Ivana Sert'e katılım nafakası ödemesine karar verildi. Ivana Sert'in eski eşinden alacağı nafakanın tutarı ise merak konusu oldu.

Mahkeme tarafından verilen karar doğrultusunda bugün Ivana Sert'in nafaka davası ile ilgili karar verildi. Sert'in eski eşinden toplamda 4 milyon 500 bin TL katılım nafakası almasına karar verildi.

Ivana Sert'in alacağı nafaka miktarı sosyal medya platformlarında gündeme oturdu. Vatandaşlar Sert'in alacağı nafaka tutarını tartıştı. Pek çok vatandaş ise bu rakamın oldukça yüksek olduğunu dile getirdi. Bir vatandaşın; "Kadın olmak ne güzel abi bu ülkede. İki gün evli kal dünyanın parasını cebe at. Maşallah bu nasıl bir para" yorumu ise dikkat çekti.