İrem Sak 11 yaş  küçük aşkı Furkan Korkmaz ile Çeşme'de görüntülendi

İrem Sak 11 yaş küçük aşkı Furkan Korkmaz ile Çeşme'de görüntülendi

Yer aldığı Netflix Türkiye yapımı Kuş Uçuşu ile adından söz ettiren İrem Sak'tan yeni bir bomba geldi. Güzel oyuncu kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi ile tatilde görüntülendi. Satır başları haberin devamında.

Son günlerde, yer aldığı Kuş Uçuşu isimli Netflix Orijinal içeriği olan diziyle adından söz ettiren ve magazin gündemine oturan İrem Sak, sevgilisi ile tatilde görüntülendi. Güzel oyuncu İrem Sak'ın kendisinden 11 yaş daha küçük olan sevgilisi Furkan Korkmaz ile olan görüntüleri sosyal medya ve magazin gündemine bomba gibi düştü.

irem-sak1.jpg

Basketbolcu Furkan Korkmaz ile sevgili olan güzel oyuncu İrem Sak'ın sevgilisi ile baş başa çıktığı Çeşme tatili sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Çiftin uyumlu kıyafetleri ile çekilen görüntülerinin yayılması ile birlikte çok sayıda vatandaş olayın detaylarını araştırmaya başladı. Özellikle magazin severler ünlü güzelin sevgilisi Furkan Korkmaz'ın kim olduğunu gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında sıklıkla araştırmaya başladı. Olaya ilişkin detaylar, satır başları ve ikilinin Çeşme tatilinden görüntüler haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

irem-2.jpg

Furkan Korkmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Instagram Adresi Ne?

24 Temmuz 1997 İstanbul doğumlu olan Furkan Korkmaz 9 yaşında ilk okul takımında oynayarak basketbol ile tanıştı. Başkent 34 isimli basketbol kulübünde oynamaya başlayarak basketbol hayatına profesyonel anlamda geçiş yapan Furkan Korkmaz daha sonra Yeşilyurt Spor Kulübü'ne transfer oldu. 15 yaşındayken Türkiye'nin en büyük basketbol kulüplerinden biri olan Anadolu Efes'e transfer olan Furkan Korkmaz 2019 yılında Philadelphia 76ers ile sözleşme imzaladı ve basketbol hayatına aynı takımda devam ediyor. 24 yaşındaki Furkan Korkmaz'ın resmi Instagram hesabı ise @furkankorkmaz kullanıcı adı ile bulunabiliyor.

furkan-1.jpg

İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın Çeşme Tatili

İlk olarak geçtiğimiz yıl magazin kameralarından kaçamayan Sak ve Korkmaz çifti aşkı yalanlamış ve sonrasında basketbolcu Furkan Korkmaz'ın menajeri gazetecileri arayarak "Onlar sadece iki yakın arkadaş. Aralarında 11 yaş var" ifadeleri ile ikilinin aşkını yalanlamıştı. Daha sonra Etiler'de bir mekanda görüntülenen İrem Sak, aşk sorularına karşı "Yemek yedik beraber sadece, arkadaşız." diyerek ilişki olmadığı mesajı vermişti. İkilinin bugün gelen fotoğraflarından sonra ise aşkları Çeşme tatili ile tescillenmiş oldu. Çiftin görüntüleri sosyal medya platformlarında hızla yayıldı. Kendisinden 11 yaş küçük olan Furkan Korkmaz ile ilişkisi olan İrem Sak'tan konuyla ilgili açıklama ya da paylaşım bekleniyor.

irem-sak-2.jpg