İrem Derici'nin Yüzü Gülmüyor! Ünlü Şarkıcı Cem Belevi Tarafından İkinci Kez Aldatıldı!

İrem Derici'nin Yüzü Gülmüyor! Ünlü Şarkıcı Cem Belevi Tarafından İkinci Kez Aldatıldı!

Ülkemizin pop müzik alanında performans sergileyen iki ünlü ismi İrem Derici ve Cem Belevi, yine ihanet haberleri ile gündeme geldi. Cem Belevi tarafından ikinci kere aldatılan şarkıcı İrem Derici, eski partneri hakkında şok sözler sarf etti.

O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve birinci olamasa da yarışmada derece yapan birçok isme göre daha fazla gündem olmayı başaran şarkıcı İrem Derici, sevilen şarkıları ve sergilediği sahne performansları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Yakın zaman öncesinde kendisi gibi şarkıcı olan ve bir dönem kısa süreliğine oyunculuk yapmış olan Cem Belevi ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, ilişkisini kamuoyuna duyurmuş ve mutlu olduklarını ifade etmişti.

İrem Derici ve Cem Belevi tarafından duyurulmuş olan ilişki, ikilinin hayran kitlesini oldukça mutlu etmiş olsa da kısa zaman içinde ayrılık kararı alındı. Söz konusu kararın İrem Derici’nin aldığı ve ayrılık nedeninin Cem Belevi’nin ihaneti olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

İhanet iddialarının ardından açıklamalarda bulunan ve iddiaların doğru olduğunu ima eden İrem Derici, tüm açıklamalarına rağmen kısa süre sonunda eski sevgilisi Cem Belevi’yi affetmiş ve barışma kararı almıştı. Ancak ikinci karar, yine pişmanlık ile sonuçlandı. Cem Belevi, İrem Derici’yi yine aldattı.

Barışma Sonrası Beraber Şarkı Yaptılar!

irem-derici-ve-cem-belevi-sarki.jpg

İrem Derici ve Cem Belevi’nin ilişkilerine ikinci bir şans verme kararları sonrasında, iki ünlü şarkıcı düet yaptıkları bir şarkıyı sevenleri ile paylaştı. Şarkının yayınlanmasının ardından beraber tatile çıkan ve eserlerinin başarısını kutlayan ikili, kameralara mutluluk pozları verdi.

Mutluluk Kısa Sürdü!

Barışmadan sonra her fırsatta mutlu olduklarını dile getiren İrem Derici’nin bu duyguları kısa sürdü. Cem Belevi daha önce yapmış olduğu hatayı, barışmalarının üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen tekrarları ve İrem Derici’yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattı.

İrem Derici’den Şok Açıklama!

Aldatıldığını öğrenmesinden sonra açıklama yapan Derici, şu ifadeleri kullandı: “Saltanatın sona erdi çeyrek popçu. Sana mutluluklar ve hayırlı konser dilenmeler diliyorum.”