İbrahim Tatlıses'in Kızının Düğününde Gerginlik Yaratan Görüntüler! Herkese Elini Öptürdü, Ona Gelince İzin Vermedi!

İbrahim Tatlıses'in Kızının Düğününde Gerginlik Yaratan Görüntüler! Herkese Elini Öptürdü, Ona Gelince İzin Vermedi!

İmparator lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses geçtiğimiz gün kızı Dilan Çıtak'ın düğününü gerçekleştirdi. Dilan Çıtak 7 yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Levent Dörter ile nikah masasına oturdu.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan İbrahim Tatlıses kızı Dilan Çıtak'ın düğününde çok konuşulacak bir hareket gerçekleştirdi. Düğündeki el öpme merasiminde damadına elini öptürmeyen İbrahim Tatlıses çok konuşuldu.

İmparator lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses geçtiğimiz gün kızı Dilan Çıtak'ın düğününü gerçekleştirdi. Dilan Çıtak 7 yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Levent Dörter ile nikah masasına oturdu. Dilan Çıtak'ın çok konuşulan düğününde yine çok konuşulacak bir görüntü yaşandı.

İmparator Damadına El Öptürmedi!

2011 Yılında İbo Show programından çıktığı akşam kafasından vurularak ölümden dönen ve uzun yıllar tedavi gören İbrahim Tatlıses geçtiğimiz yıllarda aramıza yeniden dönmüş ve hem hayranları hem de izleyicileri ile yeniden İbo Show programında buluşmuştu. Program boyu hem türküleri hem de sözleri ile izleyicilerini derinden etkileyen imparator İbrahim Tatlıses Oğlu İdo Tatlıses sonrası kızı Dilan Çıtak'ı da evlendirdi.

7 Yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Levent Dörter ile geçtiğimiz akşam nikah masasına oturan Dilan Çıtak'ın düğünü yine çok konuşulacak bir olaya imza attı. Açık havada gerçekleştirilen düğünde İbrahim Tatlıses'in o hareketi çok konuşuldu.

''Damada Değil Kimseye Öptürmem''

Yakın çevresinin katıldığı bir açık hava düğünü ile dünya evine giren Dilan Çıtak kırmızı kabarık elbisesi ve kıvırcık saçına yaptırdığı farklı at kuyruğu ile de çok konuşuldu. Çiftin nikah kurdelesini kesen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses elini öpen kızı Dilan Çıtak'ı daha sonrasında alnından öperken yine elini öpmeye çalışan damadına elini öptürmedi. İmparator damadını geri çevirerek yanaklarından öptü.

Damadın el öpme isteğini geri çeviren İmparator İbrahim Tatlıses'in bu hareketi oldukça çok konuşulurken ünlü sanatçı Twitter hesabından yaptığı açıklama ile son noktayı koydu. İbrahim Tatlıses "Ben sadece damadıma değil kimseye el öptürmem bunu tüm camia bilir. Ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır" dedi