Hande Erçel'e Twitter kullanıcılarından tepki yağdı! “Yastayız Hande, şimdi zamanı mıydı?”

Hande Erçel'e Twitter kullanıcılarından tepki yağdı! “Yastayız Hande, şimdi zamanı mıydı?”

13 Kasım günü Taksim’de gerçekleşen hain saldırının ardından Twitter hesabından magazin basınına veryansın eden bir paylaşım yayınlayan Hande Erçel’e, kullanıcılardan tepki yağdı.

Seneler önce başrollerinde Emre Kınay’ın yer aldığı “Güneş’in Kızları” isimli TV dizisinin kadrosunda kendisine yer bulan ve o günden bu yana da yükselen bir popülerlik grafiğine sahip olmayı başaran güzel oyuncu Hande Erçel, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor. Gerek rol aldığı dizi projeleri gerek ise reklam yüzü olduğu markaların tanıtım filmleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Erçel, aşk hayatı ile de gündemden düşmüyor.

Uzun bir süre önce ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile bir ilişki yaşayan ve 2 yıla yakın birlikteliğin nikah masasında sonlanacağını düşündüren Hande Erçel, herkesi şaşkına çeviren bir karar ile ayrıldıklarını duyurmuştu. Hemen ardından ise o dönem rol aldığı Sen Çal Kapımı isimli dizide partneri olan oyuncu Kerem Bursin ile bir ilişkiye başlayan Erçel, yine şaşırtmayı başarmıştı.

Kerem Bursin ile olan uyumları ile hayranlarının gönüllerine taht kuran Hande Erçel, mutluluğunu her fırsatta dile getirerek her şeyin yolunda olduğunun sinyallerini veriyordu. Ancak bu aşk da yaklaşık olarak 1,5 yıl sonra ani bir şekilde sonlandı.

Kerem Bursin ile ayrılık kararının üzerinden çok geçmeden Londra’da eski partneri oyuncu Kaan Yıldırım ile görüntülenen ancak sonrasında Yıldırım’ın arkadaşı olduğunu belirten açıklamalarda bulunan Hande Erçel, hızlı aşk hayatı ile herkesin dikkatini çekti. Son olarak Kerem Bursin ile barıştığının iddia edilmesi üzerine Bursin ile bir mekanda kahve içerken görüntülenen ancak insanların kahve içmelerinin normal olduğu gibi bir açıklama yaparak iddiaları yalanlayan Erçel, bu kez de sosyetenin çapkın ismi Hakan Sabancı ile anıldı.

HABERİ YALANLADI!

hande-ercele-twitter-kullanicilarindan-tepki-yagdi-yastayiz-hande-simdi-zamani-miydi-2.jpg

Hakan Sabancı ile çıkan aşk haberlerini ima ederek Twitter hesabından bir paylaşım yayınlayan Erçel, “hayatımda kimse yok, beni hayal dünyanızın içine çekmeyin” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI!

13 Kasım günü Taksim’de gerçekleşen hain terör saldırısının üzerinden çok geçmeden Hande Erçel’in böylesine magazinsel bir paylaşımda bulunması, sosyal medya kullanıcılarının tepkilerine sebep oldu. “Yastayız Hande, şimdi aşk açıklamasının zamanı mıydı?” ifadeleri ile