Hande Erçel'den Akıl Almaz Dans Şov! Öyle Bir Kıvırttı ki; Dansöz Asena'yı Kıskandıran Dans!

Hande Erçel'den Akıl Almaz Dans Şov! Öyle Bir Kıvırttı ki; Dansöz Asena'yı Kıskandıran Dans!

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hande Erçel gündeme bomba gibi düşen dans görüntüleri ile ağızları açık bıraktı. İşte o görüntüler...TV dünyasına

TV dünyasına oldukça hızlı bir giriş yapan ve Güneşin Kızları dizisinde hayat verdiği karakter ile oyunculuk kariyerinde oldukça büyük adımlar atan Hande Erçel yine çok konuşulacak görüntülere eşlik etti. Katıldığı bir eğlencede dans eden Hande Erçel sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ile yine çok konuşuldu.

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan ve eski sevgilisi Kerem Bürsin ile birlikte başrol paylaşan Hande Erçel şimdilerde sadece markalarla işbirliği yaparken herhangi bir yapımda yer almıyor. Sen Çal Kapımı dizisi sonrası dinlenmek isteyen Hande Erçel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ağızları açık bıraktı.

Hande Erçel Dans Videosu Olay Oldu!

Dün akşam katıldığı bir davette oldukça eğlenen Hande Erçel gün sonu ''hiç bitmesini istemediğim bir akşamın sonuna geldik' notu ile paylaşmıştı. Hande Erçel'in dans videosunu gören hayranları çok konuştu.

Katıldığı davette oldukça eğlenen Hande Erçel'in keyfine diyecek yoktu. Giydiği kıyafetlerle, oyunculuğu ve kusursuz fiziği ile oldukça konuşulan Hande Erçel'in dans ettiği o görüntüler gündemde bomba etkisi yaratırken aynı zamanda çok konuşuldu.

Hande Erçel'den Dansözleri Kıskandıracak Hareketler!

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrol oynayan güzel oyuncunun dizideki aşkı gerçeğe dönüşmüş ve kısa bir süre sonra Kerem Bürsin'le paylaşımlar yapmaya başlamıştı. Dizinin bitmesinin ardından kısa bir süre sonra ilişkilerini noktalayan ikili tüm sevenlerini derinden üzdü.

screenshot-8.png

Kerem Bürsin'le ilişkisini noktalayan Hande Erçel hemen sonrasında oyuncu Kaan Yıldırım ile görüntülendi. Önce yurt dışında sonra ise tatilde görüntülenen ikili magazin muhabirlerinin kendilerine yönelttiği aşk sorularını ise reddetmedi. Şimdilerde Kaan Yıldırım ile dolu dizgin bir aşka başlayan Hande Erç'in geçtiğimiz akşama keyfine diyecek yoktu.

Katıldığı bir partide eğlenen ve eğlendiği anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Hande Erçel dansözleri kıskandıran dansı ile çok konuşuldu. O sosyal medyada oldukça konuşulmaya devam ederken Hande Erçel'in hayranları ''tekrardan ne zaman televizyona çıkacaksın'' yorumunda bulundu.