Hande Erçel Pozlarıyla Ortalığı Ateşe Öyle Bir Verdi ki; Bacak Boyuyla Olay Oldu! ''Kerem Ayrıldığına Pişman Oldu''

Hande Erçel Pozlarıyla Ortalığı Ateşe Öyle Bir Verdi ki; Bacak Boyuyla Olay Oldu! ''Kerem Ayrıldığına Pişman Oldu''

Güzel ve başarılı oyuncu Hande Erçel çalıştığı markalardan reklam fotoğrafları paylaşmaya devam ederken ünlü oyuncunun son pozları görenlerin ağzını açık bıraktı. İşte o fotoğraflar...

Güneşin Kızları dizisi ile ününe ün katan ve oyunculuk kariyerinde büyük gelişmeler kaydeden Hande Erçel Sen Çal Kapımı dizisinden bu yana dinlenmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabını çok sık kullanmayan ünlü oyuncu çalıştığı marka ile fotoğraflarını paylaşınca gündem oldu. Güzelliği ile herkesi büyüledi.

Güzel ve başarılı oyuncu Hande Erçel çalıştığı markalardan reklam fotoğrafları paylaşmaya devam ederken ünlü oyuncunun son pozları görenlerin ağzını açık bıraktı. Hande Erçel'in o fotoğrafları gündemde bomba etkisi yarattı.

Hande Erçel'den Bomba Niteliğinde Paylaşımlar!

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrol paylaşan Hande Erçel'in dizi hayatındaki aşkı gerçeğe dönüşmüş ve yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile oldukça beğenilen bir ilişkiye başlamıştı. Uzun soluklu dizinin bitmesinin ardından kısa bir süre sonra ayrılık haberi gelmesi ikilinin hayranlarını oldukça üzdü.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile oldukça yakıştırılan güzel oyuncu Hande Erçel Kerem Bürsin ile nedeni bilinmeyen bir şekilde ayrılık yaşamış ve hemen ardından oyuncu Kaan Yıldırım'da yeniden aşkı bulmuştu. Şimdilerde yeni sevgilisi Kaan Yıldırım ile oldukça sakin giden bir ilişkide olan Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın aşkı geçtiğimiz günlerde çekilen bir tatil fotoğrafı ile belgelenmişti.

Hande Erçel Bacak Boyuyla Herkesi Kıskandırdı!

Atasay markası ile yaptığı iş birliğiyle oldukça beğenilen ve reklam filmi büyük ses getiren Hande Erçel başka bir marka ile yaptığı çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşınca olay oldu. Hande Erçel'in giydiği beyaz elbise olay olurken güzel oyuncunun güzel fiziği ve bacak boyu oldukça kıskandırdı.

Hande Erçel Bacak Boyu

screenshot-5.png

55 Kilo ve 1.75 boyunca olan Hande Erçel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile çok konuşuldu. Ünlü oyuncunun hem yurt içi hem de yurt dışında bulunan milyonlarca hayranı fotoğraflarını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Sen Çal Kapımı dizisi sonrası dinlenmeye vakit ayıran ve reklam filmlerinde yer alan Hande Erçel'in son paylaşımı resmen bomba etkisi yaratırken güzel oyuncunun fiziği bir kere daha olay oldu.