Hakan Ural'dan Acun Ilıcalı'ya: "Konuş de konuşamaz"

Hakan Ural'dan Acun Ilıcalı'ya: "Konuş de konuşamaz"

Son zamanlarda siyasi konular ve gündeme ilişkin konuşmaları ile dikkat çeken Hakan Ural eski patronu Acun Ilıcalı ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı'yı kızdıracak sözler olay oldu. Hakan Ural'ın konuşmasından satır başları haberin devamında...

Hakan Ural Kanal D ekranlarında yayınlanan programında Acun Ilıcalı ile ilgili de konuştu. Ilıcalı'nın konuşma tarzına ve diksiyonuna değinen Hakan Ural, eski patronu ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Son dönemlerde z kuşağı ile ilgili konuşmasıyla ve siyasi yorumları ile dikkat çeken Hakan Ural'ın bu sabah "Neler Oluyor Hayatta" isimli programdaki söylemleri de dikkat çekti.

"ZATEN KONUŞUYORSUN OĞLUM"

Önümüzdeki yıl siyaset hayatına atılacağı iddia edilen Hakan Ural'ın 25 yıllık başarılı televizyoncu ve kendisinin eski patronu Acun Ilıcalı ile ilgili konuşmaları sosyal medya platformlarında gündeme oturdu. Hakan Ural, Acun Ilıcalı'nın diksiyonunu eleştirdi ve kendisinin cümlelerinde sürekli olarak "Açıkçası" demesine değinen Hakan Ural'ın kullandığı ifadeler şu şekilde;

"Acun'a de ki 'açıkçası' kullanmadan konuş de, konuşamaz. Böyle kalır... Çok var öyle insan bu arada, görüyorum. 'Açıkçası'yı çıkar cımbızla, mesela bir cümle kurdu diyelim; 'Ben bugün açıkçası yarın geldim, gittim. İşte topu da aldım gittim.' Desen ki, şu 'açıkça'sını çıkarttım buradan. Sen yine aynı cümleleri kur. Ne fark edecek? Hiçbir şey... 'Açıkçası' dediğin şeyi söylememen gerekiyor. Yani 'açıkçası, hadi neyse' dersen yani açık açık söylemek istemiyorsun... Ama hem açıkçası deyip hem konuşmak çok garip değil mi? Zaten konuşuyorsun oğlum..."

HAKAN URAL'A BÜYÜK TEPKİ

Hakan Ural'ın programdaki açıklamalarından sonra vatandaşlar sosyal medya platformlarında Hakan Ural'a büyük tepki gösterdi. Hakan Ural'a gösterilen tepkiler arasında geçtiğimiz günlere dile getirdiği z kuşağı açıklamaları da yer aldı.