Hadise'nin Estetiksiz Halini Eşi Mehmet Dinçerler Bile Tanıyamadı! Hadise'den Ağızları Açık Bırakan Değişim!

Hadise'nin Estetiksiz Halini Eşi Mehmet Dinçerler Bile Tanıyamadı! Hadise'den Ağızları Açık Bırakan Değişim!

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Hadise'nin estetiksiz görüntüleri yeniden olay oldu. Estetiksiz fotoğrafları ile ağızları açık bırakan Hadise yeni görünümü ile çok şaşırttı. İşte o görüntüler...

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hadise magazin gündeminde sık sık konuşulan isimlerden. Son olarak Gloria kafe zincirlerinin sahibi olan Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız aile arasında düzenlenen bir düğün ile dünya evine giren Hadise herkesi şaşırtmıştı.

Özellikle de son yıl hayatı oldukça olaylı giden Hadise son olarak aşkı Mehmet Dinçerler ile evlenmişti. Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren ve evlendiğini konserde dinleyicileri ile ''Eşim bana kraliçeler gibi bakıyor' sözleri ile açıklayan Hadise çok konuşulmuştu.

Hem şarkıları hem güzelliği hem tarzı hem de özel hayatı ile adından sık sık söz ettiren Hadise son olarak estetiksiz fotoğrafları ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde saç stilini değiştiren Hadise'nin yeni tarzı Kim Kardashian'a benzetilmişti. Estetiksiz görüntüleri ise ağızları açık bıraktı!

Böyle Değişim Görülmedi!

Uzun yıllardan bu yana O Ses Türkiye kadrosunda yer alan Hadise bu sene Ebru Gündeş ile yaşanan olaylar sonrasında O Ses Türkiye kadrosunda yer almamış ve Ebru Gündeş ile takipten birbirilerini çıkarmışlardı.

Geçtiğimiz sene adı Reza Zarrab ile ilişki yaşadığı dedikodularına karışan ve yakın arkadaş olarak bildiğimiz Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise zor günlerden geçmiş ayrıca o dönem ilişkisi olan oyuncu Kaan Yıldırım ile de bir ayrılık yaşamıştı.

İlişkilerine ikinci kere şans veren ikili yeniden ilişkilerini noktalamış ve kısa bir süre sonra Hadise Mehmet Dinçerler ile tanışmıştı. Mehmet Dinçerler ile aşkı ve mutluluğu bulan Hadise Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifine ''evet'' yanıtını vermiş ve hem o görüntüler hem de yüzüğün fiyatı oldukça konuşulmuştu.

Hadise Estetiksiz Hali!

Sevgilisi ile nişanlandığını da evlendiğini de konser verdiği sırada ekrana yansıttığı görüntüleri ile duyuran Hadise son zamanlarda en mutlu görünen ünlü isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde balayında olan ve balayı dönüşü konserinde ''Bu şarkıyı evlendikten sonra ilk defa söyleyeceğim çünkü eşim bana kraliçeler gibi bakıyor'' diyen Hadise çok konuşulmuştu.

hadise-estetiksiz-hali.jpg

Şimdi yeni tarzıyla gündem olan Hadise'nin estetik öncesi fotoğraflarını görenler ''Kocası görse tanıyamaz'' yorumunda bulundu.