Hadise ve Murda'nın burun buruna pozu olay oldu 'Mehmet Dinçerler çok kıskanacak!'

Hadise ve Murda'nın burun buruna pozu olay oldu 'Mehmet Dinçerler çok kıskanacak!'

Pop dünyasının yıldızı Hadise ve rap müzik camiasının yıldız isimlerinden Murda'nın samimi pozları dikkat çekti. İki ismin sosyal medya paylaşımlarına çok sayıda yorum geldi. Fotoğrafı görenler Mehmet Dinçerler'i etiketledi.

Pop müzik dünyasının yıldızlarından olan Hadise ile rap müzik camiasının önemli isimlerinden Murda'nın samimi pozları olay oldu. İki ismin de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım sosyal medya platformlarında vatandaşların dikkatini çekti. Özellikle Hadise'nin Murda'nın omzuna kafasını yasladığı ve iki ismin birbirini sarmaladığı pozlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle gençlerin sıklıkla dinlediği ikili daha önce O Ses Türkiye Rap isimli Exxen platformunda yayınlanan yarışma programında da izleyicileri eğlendiren anlar yaşatmıştı.

Son olarak bugün her iki sanatçının da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar takipçiler tarafından büyük beğeni aldı. Hadise tarafından paylaşılan fotoğrafa hızlı bir şekilde 150 binin üzerinde beğeni ve 1000'den fazla yorum geldi. Son zamanlarda Mehmet Dinçerler ile olan ilişkisi ile gündemden düşmeyen isimlerden olan Hadise'nin yaptığı her paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum alıyordu. Ancak Hadise'nin onaylı resmi sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşım ile pek çok kişi şok oldu. İkilinin fotoğrafı dikkat çekti.

Hadise ve Murda'dan Dikkat Çeken Samimi Paylaşım

Exxen isimli dijital içerik platformunda sunuculuk yaptıkları O Ses Rap isimli müzik yarışma programı ile izleyicilere eğlenceli anlar yaşatan iki ismin yeni şarkısı İmdat kısa bir süre önce duyurulmuştu. Müzik camiasının iki önemli isminin bir araya gelerek mikrofon başına geçtiği İmdat şarkısı henüz dijital platformlarda yayınlanmadı. Geçtiğimiz günlerde Murda'nın resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile İmdat isimli yeni parçaya klip çekildiği duyuruldu. Ünlü rapçi Murda'nın beatmaker'ı ve DJ'i Spanker tarafından organize edilen parçanın klibinin ilerleyen günlerde paylaşılması bekleniyor.

whatsapp-image-2022-06-22-at-19-47-21.jpeg

"Save the Date 01.07.2022" Açıklaması ve Takipçilerden Yorumlar

İki müzik insanı da yaptıkları paylaşımların açıklama kısımlarında "Save the Date 01. 07. 2022" açıklamasına ve alevli kalp emojisine yer verdi. Yapılan paylaşımların ardından pek çok takipçi paylaşıma yorum yaptı. 'Mehmet Dinçerler çok kıskanacak!' ve benzeri yorumların gelmesinin ardından yapılan paylaşımlar sosyal medya platformlarında magazin gündeminin merkezine oturdu. Hadise ve Murda'nın yaptığı paylaşım pek çok magazin hesabı tarafından tekrar paylaşıldı ve bu paylaşımlar büyük yankı uyandırdı.