Gülşen Sahne Kıyafetiyle Yine Olay Oldu! Sadece Göğüs Uçlarını Kapattığı O Kostüm Nabızları Yükseltti!

Gülşen Sahne Kıyafetiyle Yine Olay Oldu! Sadece Göğüs Uçlarını Kapattığı O Kostüm Nabızları Yükseltti!

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan şarkıcı Gülşen yine sahne kıyafetiyle gündeme geldi. O sahne kıyafetiyle yine çok konuşuldu.

Son dönemlerin adından sık sık söz ettiren ismi Gülşen konserlerine devam ediyor. Sosyal medya gündemine sık sık sahne performansları ve tercih ettiği kıyafetleri ile gelen Gülşen'in son kıyafeti olay oldu. Bir yandan çok beğenilirken bir yandan da oldukça çok eleştirildi.

Başarılı şarkıcı Gülşen geçtiğimiz günlerde verdiği konseri ile yine dinleyenlerini oldukça mutlu etti. Sahnede tercih ettiği kostümü ile yine hakkındaki eleştirilere sessizce cevap veren Gülşen sahnede tüm dinleyenlerini coşturdu.

Gülşen'den Sahne Şov!

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Gülşen geçtiğimiz günlerde tüm sosyal medya platformlarında çok konuşulacak bir hareket sergilemişti. Konser verdiği sırada sahneden inen ve yakın arkadaşı olduğu iddia edilen kişinin kucağına oturan Gülşen bu hareketi ile çok konuşulmuştu.

Sürekli olarak bir kesim tarafından eleştirilen ve yine büyük bir kesim tarafından oldukça beğenilen Gülşen sahne performanslarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ederken yine gündem olacak bir kostüm tercih etti. Siyah takımı ile ağızları açık bıraktı.

Gülşen Genç Kızlara Taş Çıkarttı!

Sürekli olarak spor yapan ve genç kızlara taş çıkaran Gülşen geçtiğimiz günlerde yeniden hem sahne performansı hem de kıyafetiyle büyüledi. Kusursuz fiziği ile bir kere daha güzelliğini gözler önüne seren şarkıcı Gülşen dinleyenlerini resmen sesi ile büyüledi.

Daha önce sahne kıyafetlerini kendi çizdiği ve özel diktirdiğini açıklayan Gülşen yine çok eleştirilecek bir sahne kıyafeti tercih etti. Eleştirilere karşı her zaman dik duruş sergileyen ve çok umursamayan Gülşen sosyal medya hesabından paylaştığı o kıyafeti beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Gülşen Cesur Seçimler Yapmaya Devam Ediyor!

screenshot-2-001.png

Sahnelerinde tercih ettiği kıyafetler ile sürekli olarak konuşulan Gülşen yine bombayı patlattı. Bikini üstüne benzeyen ve sadece göğüs uçlarını kapatan ip detaylı siyah üstü ve geniş paça altı ile 80'leri andıran tarzı çok beğenilirken belli bir kesim tarafından da oldukça eleştirildi.