Gökhan Nesrin'i sildi! Evlenecekleri konuşulan Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade ayrıldı mı?

Gökhan Nesrin'i sildi! Evlenecekleri konuşulan Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade ayrıldı mı?

Bir süredir birlikte olan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade'nin ayrılacakları haberi gündeme bomba gibi düştü! Fotoğraflar silindi, evlilik iptal yorumları geldi. İşte detaylar..

Aynı dizide rol aldıktan sonra ilişkileri başlayan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade'nin daha önce de ayrıldıkları yönünde haberlerin çıkmasının ardından çift, ilişkilerine yeni bir şans verdi. Her şey yolunda giderken, Gökhan Alkan'ın Nesrin Cavadzade'ye evlenme teklifi etmesi çiftin hayranlarını ve yakınlarını mutlu etti. Evlenmeleri beklenen çiftten şok bir karar geldi! Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın ayrıldığı iddia edildi! İşte detaylar...

Azerbaycan doğumlu güzel oyuncu Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile bir döneme damga vuran oyunculardan oldu. Replikleri oldukça sevilen güzel oyuncu sosyal medyada en çok paylaşılan ünlülerden biri oldu. Canlandırdığı karakter ile de büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu, sette yaşadığı bir anlaşmazlık ile diziden ayrıldı.

whatsapp-image-2022-06-12-at-12-44-39.jpeg

Aynı dönemde Gökhan Alkan'da dizide yer alıyordu. Gökhan Alkan'ın rolü gereği diziden ayrılmasının ardından Nesrin ile Gökhan set haricinde de görüşmeye başladı. Kısa süre içinde de ikiliden güzel haber geldi. Çift mutluluklarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

EVLENME TEKLİFİ ETMİŞTİ!

Yasak Elma dizisinde aynı zamanda rol alan ve çıkan iki oyuncu diziden ayrılmalarının ardından sevgili oldular. İlişkilerini sosyal medyadan duyuran ünlü çift zaman zaman magazin muhabirleri ile yaptıkları röportajlar ile mutluluklarını duyurdular. İlişkilerinin duyulmasından bir süre sonra ikilinin ayrılık haberi geldi. Kıskançlık nedeniyle ayrıldıkları iddia edilen çift bir süre ayrı kaldıktan sonra barışma kararı aldı.

whatsapp-image-2022-06-12-at-12-44-39-2.jpeg

İlişkilerine ikinci bir şans veren çiftte evlilik adımları da atılmaya başlandı. Geçtiğimi yaz Gökhan Alkan sevgilisi Nesrin Cavadzade'ye evlenme teklifi etti. Hayranları tarafından evlenecekleri konuşulan çiftten üzücü haber yeniden geldi. Bu defa Gökhan, Nesrin'i sildi!

GÖKHAN, NESRİN'İ TAKİPTEN ÇIKARDI!

Evlenmeleri beklenen çiftin düğün tarihi konuşulurken, beklenmeyen bir hareket ile Gökhan Nesrin'i takipten çıkardı. Bunun yanı sıra Nesrin ile olan tüm fotoğrafını sosyal medya hesaplarından kaldırdı. Bu hareket üzerine çiftin ayrıldıkları iddiaları yayılmaya başladı. Ayrıldıkları konuşulan çiftin ayrılık nedenleri ise oldukça merak edildi.

whatsapp-image-2022-06-12-at-12-44-39-1.jpeg

Gökhan Alkan'ın Nesrin'i sosyal medya hesabından çıkarmasının yanı sıra, Nesrin'den henüz bir adım geldi. Çiftin şimdi açıklama yapması bekleniyor...