Feci kazanın ardından Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy taburcu edildi! Sergen Deveci'nin durumunu ise doktorlar açıkladı!

Feci kazanın ardından Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy taburcu edildi! Sergen Deveci'nin durumunu ise doktorlar açıkladı!

Tiyatro oyunlarını sergilemek adına yola çıkan “Baş Belası” ekibi, feci bir trafik kazası geçirmiş ve kazada 3 kişi hayatını kaybetmişti. Bugün ise yaralı oyuncuların durumları belli oldu.

Bir süredir Türkiye’nin çeşitli noktalarında tiyatro oyunlarını sergileyen “Baş Belası” isimli oyununun oyuncuları, geçtiğimiz günlerde 7 günlük bir turneye çıktı. Oyunlarını sergiledikten sonra yeni şehirlerine doğru yola çıkan oyuncular, Amasya’nın Merzifon ilçesinde büyük bir trafik kazası geçirdi. Oyuncuları taşıyan minibüs, önünde bulunan tıra çarptı. Sonradan yapılan soruşturmada hem tırın hem de minibüsün oldukça yüksek hızda olduğu anlaşıldı.

Aralarında Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci gibi tanıdık isimlerin de bulunduğu ekip, yaşadıkları korkunç trafik kazası ile herkesi korkuttu. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş, hayatlarını kaybeden ekip üyeleri olarak açıklandı. Kazadan yaralı olarak kurtulan Sergen Deveci, Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve ekibin diğer 6 üyesi, en yakın hastaneye kaldırıldı.

Tedavi altına alındıktan sonra durumları merak edilen oyuncular, Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile iyi olduklarını, arkadaşlarını kaybettikleri için çok büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirtti. Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci’nin durumunun biraz daha ağır olduğunu açıkladı. Bugün, Sergen Deveci’nin son durumuna ilişkin yeni gelişmeler yaşandı.

İKİ KİŞİ TABURCU OLDU!

Amasya’nın Merzifon ilçesinde geçirdikleri ağır trafik kazasından yaralı olarak kurtulan Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy, sevenlerinin yüreklerini ağızlarına getirdi. Kazadan diğer arkadaşlarına göre hafif sıyrıklar ile kurtulan İşiten, ilk taburcu edilen isim oldu. Güzel oyuncu ilk iş olarak evine koştu ve eski eşi Uraz Kaygılaroğlu ile kızları Ada’ya sarıldı.

Melis İşiten’in ardından Ceyhun Fersoy da taburcu edildi. Ünlü oyuncu dün uçak ile İstanbul’a geldi. Fersoy’un kolunda birkaç kırık olduğu biliniyor.

SERGEN DEVECİ’NİN SON DURUMU!

feci-kazanin-ardindan-melis-isiten-ve-ceyhun-fersoy-taburcu-edildi-sergen-devecinin-durumunu-i.png

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Sergen Deveci, uçak ambulans ile İstanbul’da bulunan bir özel hastaneye getirilmişti. Omurgasında ve boynunda kırık olduğu bilinen Deveci, acilen ameliyata alındı. Doktorlar Deveci’nin moralinin iyi olduğunu ve iyileşeceğine inandığını söylerken dün ameliyat sonrasında tedbir amacı ile Deveci’nin uyutulduğu öğrenildi. Sonrasında ise Deveci’nin bilincinin açıldığı ve her şeyin yolunda olduğu açıklandı.