Et Dünyasının Konuşulan İsmi Nusret'in Serveti Belli Oldu! Acun Ilıcalıyı Bile Kıskandıracak O Servet Duyanların Kalbine İndirdi

Et Dünyasının Konuşulan İsmi Nusret'in Serveti Belli Oldu! Acun Ilıcalıyı Bile Kıskandıracak O Servet Duyanların Kalbine İndirdi

Başarılarıyla adından sık sık söz ettiren Nusret restoran zincirlerini büyütmeye devam ederken serveti gündeme bomba gibi düştü. İşte Nusret'in Acun Ilıcalı'yı bile kıskandıran serveti...

Son zamanların en başarılı isimleri arasında yer alan Nusret restoran zincirlerini büyütmeye devam ederken sosyal medyada konuşulan serveti ile gündeme bomba gibi düştü. Dudak uçuklatan servetiyle gündeme gelen Nusret'in serveti gündem oldu.

Hayatı, başarısı, deneyimi ile gündeme sık sık gelen Nusret Gökçe yıllar içinde uğradığı değişimle çok konuşulana isimler arasında yer alıyor. 1983 Yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret tırnakları ile kazıdığı noktada zirveye öyle bir oturdu ki şimdilerde servetiyle dudak uçuklatan isimler arasında yerini aldı. Maden çalışanı babasının yanı sıra 5 kardeşten birisi olan Nusret Gökçe'nin kolay olmayan hayatı bir başarı hikayesi olarak sürekli anlatılan isimler arasında.

Başarının Beraberinde Gelen Servet!

Maddi sebepler dolayısı ile 6. sınıfta okulu yarıda bırakmak durumunda kalan ve böylelikle eğitim hayatına son vererek iş hayatına atılan Nusret Gökçe kasapta çalışarak başlayan kariyerinin şimdilerde restoran zincirlerinin kurucusu olması ile parmakla gösterilen isimlerden biri oldu.

Farklı farklı kasaplarda çıraklıkla başlayan ve etle tanışan Nusret daha sonrasında et anlamında adından en çok söz ettiren kişi olmayı başarmıştır. Bunca başarısının yanı sıra sosyal medya hesabından hala küçüklüğüne ve gençliğine ait fotoğraflarını paylaşan ve o günlerini unutmadığını vurgulayan Nusret'in başarı dolu hikayesi sonrası serveti ağızları açık bıraktı.

nusret-gokce-servet-ne-kadar.jpg

Nusret Gökçe Serveti Ne Kadar?

Hedeflerine adım adım yaklaşmayı başaran ve oldukça sağlam adımlar atan Nusret Gökçe'nin Acun Ilıcalı'yı bile kıskandıracak serveti sosyal medyada çok konuşuldu. Aylarca Amerika'da en çok bilinen restoranlarda para almadan çalışan ve yaptığı menü Times dergisinde yayınlanan Nusret Gökçe'nin kariyer hayatındaki adımları bu şekilde başlarken şimdilerde sahip olduğu şeyler pek çok kişi tarafından da tebrik ediliyor.

Başarıları ile pek çok kişiye örnek gösterilen Nusret Gökçe'nin servetinin şimdilerde 1.5 milyon dolar olduğu konuşulurken bu rakam görenlerin ağzını açık bıraktı. Nusret Gökçe'nin servet açıklaması sonrası pek çok takipçisi ''Acun Ilıcalı'dan fazla mı?'' yorumunda bulundu.