Esra Erol'un O Başarısı Müge Anlı'yı Kıskandıracak Türden Oldu! Öyle Bir Şeye Vesile Oldu ki; Rakipleri Bakakaldı!

Esra Erol'un O Başarısı Müge Anlı'yı Kıskandıracak Türden Oldu! Öyle Bir Şeye Vesile Oldu ki; Rakipleri Bakakaldı!

TV ekranlarının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Esra Erol izleyicileri oldukça etkileyen yeni bir başarıya imza attı. Rakiplerini çok kıskandıracak o çıkışı sosyal medya hesabından paylaştı.

ATV ekranlarında sunuculuk yapan Esra Erol gündüz kuşağı programları kategorisinde oldukça başarılı bir sıralamada devam ederken son yaptığı paylaşım ile tüm izleyicilerini gururlandırdı. TV ekranlarının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Esra Erol izleyicileri oldukça etkileyen yeni bir başarıya imza attı. Rakiplerini çok kıskandıracak o çıkışı sosyal medya hesabından paylaştı.

TV kariyerinde her zaman gündüz kuşağı sunuculuğu yapan ve bu noktada oldukça başarılı olan Esra Erol yine çok konuşulacak bir başarıya imza attı. Daha önce evlilik programı sunan ve sonrasında Müge Anlı tarzı bir program ile gündüz kuşağında yer alan Esra Erol adaptasyonda herhangi bir sorun yaşamadı.

Gündüz kuşağında program içeriği değişikliğine giden Esra Erol rakiplerini kıskandıracak bir kavuşmaya öncülük etti. Esra Erol'un programına katılan ve kocasının kaçırdığı oğlunu yıllarca arayan o anneye Esra Erol yardım etti.

Ekran başındaki izleyicilerin oldukça derinden duygulanmasına neden olan olayda Esra Erol düşüncelerini ve hislerini sosyal medya hesabından paylaştı. Tıpkı Müge Anlı gibi kayıpları bulan özlemleri dindiren sevenleri kavuşturan ve olayları aralayan Esra Erol bu defa özlemi burnunda anneyi evladına kavuşturmak için uğraştı.

screenshot-1.png

Uzun yıllardan bu yana oğlunu arayan ve babasının oğlunu dağ bayır kaçırdığını söyleyen anneye oğlunu bulacağını söyleyen Esra Erol sözünü tuttu. Stüdyoda yaşanacak kavuşma anı için tüm izleyici oldukça heyecanlanırken Esra Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı ile çok konuşuldu. Uzun yıllardan bu yana oğlunu arayan anne için duygularını dile getiren Esra Erol şunları söyledi;

Bir anne düşünün ki biricik oğlu eski eşi tarafından kaçırılıyor. oğlunu bulmak onu kucaklayıp koklamak için çalmadık kapı bırakmıyor. Neredeyse bütün TV haberlerine gazetelere çıkıyor ama çocuğunun bulunması mümkün olmuyor. Çünkü eski eşi okulda olması gereken çocuğu şehir şehir, dağ tepe kaçırıyor. Artık umudunu yitirmiş olan annenin elinden tutup oğlunu bulacağıma söz verdim. Bütün ekibim seferber oldu. ''Esra Erol'da'' izleyicisi bizlere destek oldu ve o annenin çocuğunu bulduk. Bu gece ve inşallah ondan sonraki gecelerde de evladından vazgeçmeyen Burcu anne oğluyla sarılıp uyuyacak ve ben buna vesile olmanın verdiği iç huzurla uyuyacağım.