Esra Erol'un hayatındaki detay şaşkına çevirdi! Bir fotoğraf paylaştı, olanlar oldu! Meğer, tıpa tıp benzeri...

Esra Erol'un hayatındaki detay şaşkına çevirdi! Bir fotoğraf paylaştı, olanlar oldu! Meğer, tıpa tıp benzeri...

Kısa süre içerisinde büyük bir popülerliğe ulaşan Erol, zaman ile Türkiye’nin en çok takip edilen isimlerinden oldu. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir paylaşım yapan Erol, hayatındaki bir detayı daha açığa çıkardı. İşte ayrıntılar…

Son yıllarda Türkiye’nin en çok tanınan isimlerinden birisi olmayı başaran sunucu Esra Erol, ilk olarak 2003 tarihinde Teknoloji TV kanalında yayınlanan Siemens Mobile Kuşak isimli program ile izleyicinin karşısına çıktı. Sonrasında 2005 yılında Kanal D ile anlaşmaya varan Erol, 2007 yılına kadar “Turkuaz” isimli projenin sunuculuğunu yaptı.

2007 yılında kariyer rotasını bambaşka bir alana çeviren Esra Erol, Flash TV ekranına transfer olan “Dest- i İzdivaç” isimli evlendirme programını yönetmeye başladı. Kanalda bir yıl program yürüttükten sonra Star TV yönetiminin dikkatini çeken Erol, 2008- 2009 yılları arasında “Esra Erol ile İzdivaç” isimli program ile izleyicinin karşına çıktı. 2009- 2013 yılları arasında yine aynı formatta ancak bu sefer “Esra Erol’la Evlen Benimle” ismi ile FOX TV ile anlaşmaya varan Esra Erol, 2013 yılında ATV kanalına transfer oldu.

Uzun yıllar boyunca ekranlarda yayınlanan evlilik programlarının topluma kötü örnek olduklarına ilişkin karara varan RTÜK, evlilik programlarının kaldırılmasına işaret etti. Bunun üzerine FOX TV’de format değiştiren “Esra Erol’da” isimli realite programı ile izleyicisinin karşısına çıkan Esra Erol, 2015 yılından bu yana aynı programı ATV ekranlarında yürütmeye devam ediyor.

Program sunuculuklarının yanı sıra reklam filmlerinde de oynamaya başlayan iki çocuk annesi Esra Erol, mutlu evliliği ile de parmak ile gösterilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sık sık yaptığı gibi yine Instagram hesabından ailesine ilişkin paylaşımlarda bulunan Esra Erol, bunca yıldır tanınan biri olmasına rağmen gözden kaçan bir detay ile gündeme geldi.

KARDEŞİNİN VE OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

Geçtiğimiz günlerde kardeşi Bihter Erol ile oğlu İdris Ali’nin doğum gününü kutlamak için bir paylaşım yapan Esra Erol, paylaşımında ki detay ile herkesi şaşırttı. Erol’un kardeşini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

“TIPATIP AYNISI!”

esra-erol-bihter-erol.jpg

Esra Erol ile kardeşi Bihter Erol’un benzerliğini görenler, gözlerine inanamadı. 35 yaşında olan Bihter Erol, fiziğinden yüz hatlarına “tıpatıp aynısı” dedirtti.

BİR TEK GÖZLERİ FARKLI!

Esra Erol ile kardeşi Bihter Erol’un, bir tek göz renkleri ile birbirlerinden ayrıldıkları görüldü. Bihter Erol’un gözlerinin mavi olduğu gözlendi.