Eski Survivor Yarışmacısı Tanınmayacak Hale Geldi, Görenler Şaşkına Döndü! "Acun Bile Hayrete Düştü"

Eski Survivor Yarışmacısı Tanınmayacak Hale Geldi, Görenler Şaşkına Döndü! "Acun Bile Hayrete Düştü"

Eski Survivor yarışmacısının estetikli hali görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, yarışmanın sevenlerini şaşırttı. Yorumlar art arda geldi. "Acun bile hayrete düştü"

Eski Survivor yarışmacılarının hayatları, yaptıkları işler ve yeni halleri yarışmanın sevenleri tarafından sürekli olarak araştırılıyor. Ancak bugün sosyal medya gündemine bir isim bomba gibi düştü. Survivor'ın başarılı eski yarışmacısının yaptığı paylaşımlar, takipçilerin ve platformu kullananların ilgisini çekti. Mini elbiseleriyle yaptığı paylaşımlar yüksek sayıda beğeni ve rekor aldı. Peki; hangi eski Survivor yarışmacısının paylaşımları bu kadar dikkat çekti?

whatsapp-image-2022-05-18-at-16-14-10-001.jpeg

Sabriye Şengül'ün Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar kullanıcıların dikkatini çekti. Yaz aylarının başlamasıyla birlikte eski başarılı yarışmacı bikinili ve mini elbiseli fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Eski halinden eser kalmayan Sabriye Şengül'ün yaptığı cesur paylaşımlar takipçileri tarafından oldukça yüksek sayıda beğeni ve yorum aldı. Yorumların arasında yer alan "Acun bile hayrete düştü. Bu ne güzellik?" yorumu takipçilerin dikkatini çekti. Peki; Sabriye Şengül kimdir? Sabriye Şengül Instagram hesabı nedir?

whatsapp-image-2022-05-18-at-16-14-10-2-001.jpeg

Sabriye Şengül Kimdir?

1988 Trabzon doğumlu olan Sabriye Şengül, hentbol ile başladığı spor hayatına boks ile devam etti. Şengül 23 Nisan 2016 tarihinde İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonası'nda ringe çıktı ve Belçikalı rakibini yenerek dünya şampiyonluğu zaferi yaşadı. 2017 ve 2019 yıllarında sevilen yarışma programı Survivor'da yer alan Sabriye Şengül, yarışmadan sonraki yaşantısı ve yeni imajı ile dikkat çekti.

whatsapp-image-2022-05-18-at-16-14-11-001.jpeg

Sabriye Şengül Instagram Hesabı Nedir?

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sabriye Şengül'ün cesur fotoğraflarını internette görenler kendisinin Sabriye Şengül Instagram hesabını araştırmaya başladı. Instagram'da @sabriyesengul kullanıcı adı ile kayıtlı olan Sabriye Şengül'ün 416 bin takipçisi bulunuyor ve paylaştığı fotoğraflar yüksek sayıda beğeni alıyor.

whatsapp-image-2022-05-18-at-16-14-10-1-001.jpeg

Instagram hesabında yer alan bikinili ve mini elbiseli cüretkar pozlarıyla dikkat çeken eski Survivor yarışmacısının paylaşımları ve yeni hali görenleri şaşkınlığa uğrattı. Eski yarışmacı Sabriye Şengül'ün ilgi çeken fotoğraflarının Survivor magazin içerikli paylaşan büyük kitlelere sahip bazı sosyal medya hesapları tarafından paylaşılmasından sonra yarışmacının Instagram hesabında takipçi artışı yaşandı. Paylaşımlarının altı "Bu kıza nolmuş?" "Aşk mısın be kadın" gibi yorumlarla dolarken en dikkat çeken ve en çok beğenilen yorumlardan biri de "Acun bile hayrete düştü. Bu ne güzellik?" yorumu oldu. Kullanıcı, yorumuna gelen beğeni ve cevaplardan sonra yorumunu kaldırdı.

whatsapp-image-2022-05-18-at-16-14-07-001.jpeg