Eski aşkı Kerem Bursin ile barıştığı iddia edilen Hande Erçel konuştu! “Böyle şeyleri abartmamak gerek!”

Eski aşkı Kerem Bursin ile barıştığı iddia edilen Hande Erçel konuştu! “Böyle şeyleri abartmamak gerek!”

Geçtiğimiz günlerde eski aşkı Kerem Bursin ile görüntülenen ünlü oyuncu Hande Erçel, barışma iddialarına ilk kez yanıt verdi. İşte Erçel’in hayal kırıklığı yaratan açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Seneler önce sektöre dahil olan ve o günden bu yana attığı sağlam adımlar sayesinde ünü ülke sınırlarını aşan güzel oyuncu Hande Erçel, son günlerde gündemden düşmeyen isimler arasında yer almaya devam ediyor. Oyunculuk performansı bir kesim sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirilen ancak güzelliği ile herkesin takdirini toplamayı başaran Hande Erçel, işi ile olduğu kadar özel hayatı ile de dikkat çekiyor.

Bir süre önce FOX TV ekranlarında yayınlanan “Sen Çal Kapımı” isimli dizi projesi ile izleyicinin karşısına çıkan ve projede ünlü oyuncu Kerem Bursin ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu Hande Erçel, kariyeri adına önemli bir aşama kaydetmişti. İşinin yanında aşk hayatı ile de öne çıkan Erçel, o dönem içerisinde partneri Kerem Bursin ile ilişkiye başlamış ve birçok kişi bu ilişkinin nikah masasına taşınacağını düşünmüştü. Ancak beklenen olmadı ve yaklaşık 2 yıl süren aşk geçtiğimiz aylarda bitti.

Birbirlerine oldukça yakıştırılan Hande Erçel- Kerem Bursin çiftinin ayrılması hem magazin basınında hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Erçel eski rol arkadaşlarından Kaan Yıldırım ile baş başa tatil yaparken görüntülenmiş ancak Yıldırım ile yalnızca arkadaş olduklarını ifade etmişti.

Bir süredir rol aldığı reklam filmleri ile kendisini gösteren Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Kerem Bursin ile bir mekanda görüntülendi. İkilinin tekrar barıştıkları ve çok mutlu oldukları ileri sürülürken Erçel iddiaların ardından ilk kez görüntülendi. Güzel oyuncunun açıklamaları, hayranlarını şaşırttı.

KAHVE İÇERKEN GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ!

eski-aski-kerem-bursin-ile-baristigi-iddia-edilen-hande-ercel-konustu-boyle-seyleri-abartma-2.jpg

Geçtiğimiz hafta bir mekanda birlikte görüntülenen ve kahve içtikleri görülen eski aşıklar Hande Erçel ile Kerem Bursin, hayranlarını oldukça sevindirmişti. İkilinin birbirlerinin hasretlerine daha fazla dayanamadıkları ve barıştıkları ileri sürülmüştü.

İLK KEZ KONUŞTU!

Kerem Bursin ile barıştıkları iddialarının ardından ilk kez görüntülenen Hande Erçel “böyle şeyleri abartmamak lazım insanlar beraber kahve içebilirler, benim hayatımda kimse yok” ifadelerini kullanarak iddiaları kesin bir dil ile yalanladı.