Eşini 1 Yıl Önce Kaybeden Alişan'ın Yengesi Merve Tektaş'tan, Yürek Burkan Yıldönümü Paylaşımı!

Eşini 1 Yıl Önce Kaybeden Alişan'ın Yengesi Merve Tektaş'tan, Yürek Burkan Yıldönümü Paylaşımı!

Eşini bir yıl önce koronavirüs salgını sebebi ile kaybeden Merve Tektaş, merhum eşi ile olan evlilik yıldönümlerini duygusal bir paylaşım ile kutladı. İşte Merve Tektaş’ın sosyal medya paylaşımı ve Alişan’ın paylaşıma vermiş olduğu yanıt...

Merve Tektaş, yaklaşık olarak bir yıl önce kaybettiği eşi Selçuk Tektaş ile evlilik yıldönümünü, hüzünlendiren bir paylaşım ile kutladı.

Uzun Bir Süredir Sessizdi!

Geride bıraktığımız yılın temmuz ayında koronavirüse yakalanan ve uzun bir süre boyunca tedavisi devam eden Alişan’ın kardeşi ve aynı zamanda da menajeri Selçuk Tektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen temmuz ayı içerisinde hayatını kaybetmişti. Geride gözü yaşlı eşini ve iki çocuğunu bırakan Selçuk Tektaş, Alişan’ı ve ailesini bitmeyecek olan bir yasın içerisine sürükledi.

Eşini kaybettiği günden bu yana derin bir sessizliğe gömülen eşi Merve Tektaş, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile sessizliği bozmuştu. 12 Mayıs tarihinde eşi ile bir fotoğrafını paylaşan ve yaptığı paylaşımdan anlaşıldığı üzere merhum eşinin doğum gününü kutlayan Merve Tektaş, sessizliğini yine eşi için bozmuştu.

Yürek Burkan Yıldönümü Paylaşımı!

merve-tektas.webp

Yaklaşık olarak iki hafta önce sosyal medya hesabından merhum eşi Selçuk Tektaş’ın doğum gününü kutlayan ve sonrasında da küçük kızının yıl sonu sunumunda Alişan ile görüntülenen Merve Tektaş’ın, bir hayli kilo verdiği ve hala yas tuttuğu gözlerden kaçmadı.

Bugün eşi ile 14’üncü evlilik yıldönümlerini kutlayarak eşine seslenen Merve Tektaş, herkesi hüzünlendiren paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Geçen yıl evliliğimizi son kez kutlayacağımızı bilmiyordum ancak benim için bugün 14 yıl oldu. Daha nice yıllarımız olacak. Belki sen çok uzakta olacaksın ama daima bizimle olacaksınız. Yine haykırıyorum, beni hiç kırmadığın için iyi ki sen olduğun için teşekkür ederim canım Selçuk’um. Benim içimde yanan bu ateş hiç sönmeyecek. Biz elbet bir gün buluşacağız ve bu böyle yarım kalmayacak. Ben o günü her zaman umut ile bekleyeceğim.”

Alişan’dan Yanıt!

Alişan, yengesinin paylaşımına şu sözler ile yanıt verdi: “O seni hep çok sevdi. Ve siz elbet buluşacaksınız bir gün…”