Eltilerin Arasının Açık Olduğu Netleşti: Buse Varol ve Merve Tektaş Birbirlerini Takipten Çıkardı!

Eltilerin Arasının Açık Olduğu Netleşti: Buse Varol ve Merve Tektaş Birbirlerini Takipten Çıkardı!

Bir süre önce evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan Alişan- Buse Varol çiftinin, ünlü şarkıcının ailesi ve eşi arasında yaşanan problemlerden ötürü boşanacakları iddia edilmişti. Bugün Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş’ın birbirlerini takibi bıraktı.

Türkiye’nin sevilen seslerinden birisi olan Alişan, geçtiğimiz yılın temmuz ayında tek kardeşi ve aynı zamanda da menajerliğini üstlenen Selçuk Tektaş’ın koronavirüs sebebi ile kaybetmişti. Genç yaşta hayatını kaybeden ve ardından gözü yaşlı eşi ile iki kız çocuğunu bırakan Selçuk Tektaş, vefatı ile tüm sevenlerini yasa boğmuştu.

Kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümünün ardından zor günler geçiren Alişan, kardeşinin emanetleri yeğenlerine ve yengesine, tüm desteğini gösterdi. Kısa bir süre önce eşi Buse Varol ile arasının bozulduğu ve eşinin hem yengesi hem de annesi ile arasının bozuk olduğu iddialarının ortaya atılmasının üzerine “her ailede böyle şeyler olur” diyerek cevap veren Alişan, bugün merhum kardeşi Selçuk Tektaş’ın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu duygusal bir yazı ile kutladı. Buse Varol da merhum Tektaş’ın doğum gününü kutlamayı ve onu anmayı ihmal etmedi.

Buse Varol ve Merve Tektaş Birbirlerini Takip Etmeyi Bıraktı!

Buse Varol’un Selçuk Tektaş ile ilgili paylaşımından sonra önemli bir detay dikkat çekti. Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş ile Buse Varol’un birbirlerini takipten çıkardıkları ortaya çıkarken, zamanında gündeme gelen iddiaların doğruluğu güçlenmiş oldu.

Alişan’dan Duygulandıran Doğum Günü Paylaşımı!

alisan.jpg

Kısa bir süre önce kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebi ile kaybeden şarkıcı Alişan, zor günleri atlatmaya çalışsa da kardeşini her fırsatta anmayı ihmal etmiyor. Son olarak merhum kardeşinin doğum gününü sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaştığı bir fotoğraf ile kutlayan Alişan, fotoğrafın altına şu açıklamayı yazdı: “…Sen yoksun ama biz hep sen varmışsın gibi yaşayacağız. Emanetlerin nefes aldığım sürece benimle…”

Merve Tektaş’tan Eşine Yürek Yakan Sesleniş!

Merve Tektaş merhum eşi Selçuk Tektaş’ın doğum gününü şu sözler ile kutladı: “…Seni kendimden sakınıp bir başka kalbe emanet ettim. Seni bir felaketten esirgeyip, bir umuda emanet ettim…”